Apel către părinții din România: „voi știți ce fac copiii voștri?”

Mihai Mărgineanu, cunoscutul artist român, s-a lansat într-o adevărată diatribă pe rețelele de socializare după o scurtă vizită în Vama Veche, una dintre cele mai populare destinații de pe litoralul românesc. Cu un mesaj plin de indignare și preocupare, Mărgineanu a tras un semnal de alarmă pentru părinții din România, în legătură cu activitățile și comportamentul adolescenților lor.

O experiență neplăcută

Artistul, care s-a căsătorit chiar pe plaja din Vama Veche acum 16 ani, a dezvăluit că a venit la mare cu copiii săi adolescenți, care și-au dorit să petreacă mini-vacanța de 1 mai pe litoral. Cu toate acestea, ceea ce a văzut acolo l-a oripilat. Mărgineanu și-a asumat rolul de „supraveghetor-spion” al copiilor săi și a fost șocat de ceea ce a observat.

„Băi oamenilor… pe lângă casta dulgherilor, a fierarilor betoniți și a groparilor de cimitir, era plin de liceeni. Fără părinți!” a scris Mărgineanu pe pagina sa de Facebook.

Vama Veche, un loc de decadere

Mărgineanu descrie Vama Veche ca fiind sufocată de shaorme, clătite, reggaeton și bass-uri sub 50 de Hz. Totodată, plaja este invadată de adolescenți care par să se bucure de libertate fără supraveghere parentală, unii dintre ei consumând alcool în mod evident, chiar dacă legea interzice acest lucru.

Artistul s-a arătat șocat de nivelul de trai al adolescenților pe care l-a observat, întrebându-se retoric cum un adolescent de 17 ani poate să bea Jameson direct din sticlă sau cum o fată de 19 ani poate să conducă un Mini nou-nouț, care valorează cât 6 rinichi ai ei.

Un apel către părinți

În finalul mesajului său, Mihai Mărgineanu face un apel către părinți, întrebându-i retoric dacă știu cu adevărat ce fac copiii lor. Este un avertisment puternic, subliniind că nu tot ceea ce pare a fi o maturizare timpurie este, de fapt, un lucru bun.

Mihai Mărgineanu, cunoscut pentru umorul său și pentru versurile pline de viață, nu se ferește să abordeze subiecte sociale sensibile în muzica sa sau în declarațiile publice. În acest caz, mesajul său din Vama Veche este unul care provoacă la reflecție și la o mai mare atenție asupra modului în care adolescenții își petrec timpul liber și asupra responsabilității părinților în educarea lor.

Articole asemănatoare

Partidul Adunarea Națională (RN) a câștigat primul tur al alegerilor anticipate parlamentare din Franța cu 34%

Persoană conștientă scoasă din mare la Saturn

Marius Balo, în a 27-a zi de grevă a foamei la Ministerul Justiției: „M-au adus din Cluj pentru umilința asta”

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE