VIDEO | Penalty GOOOOL Răzvan Marin în minutul 37! Mijlocașul trimite în plasă, iar România restabilește egalitatea!

În meciul de fotbal dintre Slovacia și România, Răzvan Marin a marcat un gol crucial în minutul 37, restabilind egalitatea pentru echipa României. Golul a venit în urma unui penalty executat impecabil, aproape de vinclu, după ce Ianis Hagi a fost faultat la marginea careului în minutul 34. Atmosfera din tribune s-a animat considerabil, iar la acest scor, România este din nou în cursa pentru calificare în optimile de finală ale Euro 2024.

„Ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi dictat penalty-ul împotriva noastră? (adică dacă nu se dădea penalty, n.red.). Nu juri că a fost penalty la prima vedere. Al doilea contact este în careu. Altfel, greșim și noi și slovacii, noi greșim mai mult, încercăm și noi pase de 40 de metri și greșim, sigur, e presiunea, dar e o formație de calibrul nostru”, a declarat scriitorul Radu Paraschivescu, în direct la Digisport.

„Lui Iordănescu i-a ieșit pasiența cu Hagi, a clarificat, a scos penaltyul. E de văzut dacă se vor opera schimbări. Statistica e în favoarea Slovaciei, e de văzut dacă se va menține această intensitate, după care vom asista la o repliere, posibil să nu se mai întâmple mare lucru. Jucătorii se mai simt și între ei. Ar trebui fiecare dintre echipe să încerce să câștige grupa. Dar vrei doar să ajungi în optimi? Poate vrei un adversar mai convenabil. Una e să joci cu Spania, Franța și alta e să joci cu Slovenia”.

Scorul fusese deschis de Slovacia în minutul 24, printr-o centrare excelentă livrată de Juraj Kucka din flancul drept, finalizată de Duda, care a marcat nemarcat, învingându-l pe Niță. Meciul reprezintă ultimul joc al României din grupa E la Euro 2024.

Articole asemănatoare

Echilibrul Fragil din Grupa E: România și Slovacia

România joacă de la ora 22.00 la Koln cu calificarea pe masă în optimile Euro 2024 la fotbal împotriva unei Belgii vulnerabile, dar încă redutabile sub bagheta vedetei de clasă mondială Kevin De Bruyne.

Primele calcule pentru calificarea României în ”optimile” EURO 2024

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE