Frații care dețin Dedeman, Dragoș și Adrian Pavăl, investitori la un club de fotbal 

În ultimii ani s-a adus în discuție posibilitatea ca frații care dețin compania Dedeman să investească la anumite echipe din fotbalul românesc, fiind speculații că ar dori să se implice și la Steaua. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar frații Pavăl, patronii Dedeman, nu au ajuns să investească la un club important din România.

În schimb, se implică în mai multe proiecte individuale de infrastructură, dar și la nivelul sportului în sine. Recent au decis să facă pasul și către fotbal, dar către un club din diviziile inferioare, din Liga 3. Dragoș și Adrian Pavăl s-au alăturat, în primă fază, conform informațiilor obținute de Sport.ro, proiectului care privește școala de fotbal lansată de Cristian Ciocoiu, fostul mare atacant al Stelei, în Bacău. S-a investit în infrastructura bazei pe care o pusese fostul fotbalist, iar în timp s-a axat pe aducerea celor mai buni tineri din zona Moldovei, dar chiar și din Republica Moldova.

Patronii Dedeman au hotărât să investească și la nivelul fotbalului de seniori, în Liga 3, la Dinamo Bacău, acum cu numele de FC Bacău. Se dorește conturarea unui proiect asemănător celui pornit de Gică Hagi în proporție mai mare sau mai mică, dar cert este că accentul se pune și pe jucătorii tineri.

Cei mai promițători puști de la școala lui Cristian Ciocoiu, care în prezent se prezintă sub numele Academia Fotbal Club Bacău “Cristian Ciocoiu”, vor face pasul în lotul FC Bacău. Antrenorul Costel Enache (50 de ani) a fost numit pe banca echipei FC Bacău, un tehnician cu foarte multă experiență la nivelul primelor două ligi. Repartizată în Seria 1 din Liga 3, FC Bacău a reușit să aducă și un antrenor secund important în aceste zile, pe Andrei Dumitraș, nimeni altul decât fostul fundaș al FCSB-ului, dar care a mai evoluat și la Ceahlăul, Viitorul Constanța sau Universitatea Craiova.

La finalul anului trecut, Dragoș și Adrian Pavăl au fost clasați pe locul 1 în topul Forbes al celor mai bogați români, cu 13 miliarde de lei. Locul 2 era ocupat de Ion Țiriac, cu 8.5 miliarde de lei.

Articole asemănatoare

Românii iau cu asalt Germania pentru meciul decisiv cu Olanda

Wimbledon 2024: Anca Todoni, victoria surprinzătoareîn prima rundă

Tabloul optimilor de finală de la EURO 2024

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE