Fotbal. Tabloul complet al sferturilor de finală din Liga Campionilor

S-au stabilit sferturile de finală din sezonul 2023/2024 al Ligii Campionilor. În cadrul tragerii la sorți de la Nyon, John Obi Mikel a extras echipele din urnă. Sorții au pus față în față Real Madrid și Manchester City, ultimele două câștigătoare ale competiției, dar și Barcelona și PSG.
Taboul complet al sferturilor de finală din Liga Campionilor:
Arsenal – Bayern Munchen
Atletico Madrid – Borussia Dortmund
Real Madrid – Manchester City
PSG – Barcelona
Turul sferturilor de finală se va juca în perioada 9-10 aprilie, în timp ce returul va avea loc în perioada 16-17 aprilie 2024. În semifinala 1 se vor întâlni câștigătoarea dublei Atletico – Dortmund și câștigătoarea dublei PSG – Barcelona, iar în semifinala 2 vor da piept câștigătoarea dublei Arsenal – Bayern și câștigătoarea dublei Real Madrid/Manchester City. Turul semifinalelor se va juca în perioada 30 aprilie – 1 mai, în timp ce returul va avea loc în perioada 7-8 mai. Conform traseului tragerii la sorți, putem avea “El Clasico” în finala Ligii Campionilor, Barcelona – Real Madrid, dacă cele două se califică. Finala sezonului 2023/2024 va avea loc pe 1 iunie la Londra pe Wembley.

Articole asemănatoare

VIDEO | Penalty GOOOOL Răzvan Marin în minutul 37! Mijlocașul trimite în plasă, iar România restabilește egalitatea!

Echilibrul Fragil din Grupa E: România și Slovacia

România joacă de la ora 22.00 la Koln cu calificarea pe masă în optimile Euro 2024 la fotbal împotriva unei Belgii vulnerabile, dar încă redutabile sub bagheta vedetei de clasă mondială Kevin De Bruyne.

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE