Vești de la AUR: Europarlamentarii au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR)

Vești de la AUR Europarlamentarii au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) și vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, potrivit stiripesurse.ro.

Mutarea este una importantă, asta pentru că în urma alegerilor europarlamentare, PPE sau S&D, cele mai mari grupuri din Parlamentul European, s-ar putea să nu aibă voturile necesare pentru a-și adjudeca funcțiile de conducere din UE. În acest context, europarlamentarii conduși de Giorgia Meloni ar putea juca un rol crucial.

AUR a trimis în Parlamentul European, ca urmare a votului de la alegerile din 9 iunie, șase apărători ai patriei: Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Adrian Axinia, Georgiana Teodorescu și A.S. Sturdza Șerban Dimitrie”, arată un comunicat AUR. Giorgia Meloni devine un jucător cheie în Europa.

Premierul de dreapta al Italiei, Giorgia Meloni, dorește să aștepte nominalizarea oficială din partea Partidului Popular European (PPE), formațiune conservatoare din Parlamentul European, înainte de a lua o decizie cu privire la președinția viitoarei Comisii Europene.

Articole asemănatoare

Adevărații Extremiști din România

USR şi-a ales noul preşedinte: Elena Lasconi

USR își alege noul președinte. În cursă au rămas 4 candidați

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE