REZULTATE ALEGERI LOCALE TULCEA IUNIE 2024

AUR susține că, formațiunea a obținut funcţia de primar în 12 comune şi oraşe, printre care Isaccea din județul Tulcea. .

Peste două treimi din numărul total al persoanelor private de libertate aflate în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă (PRMS) din judeţul Tulcea au votat la alegerile europarlamentare, ne-a declarat directorul instituţiei, Ioan Feodorof.

În cele două unităţi ale PRMS aflate în municipiul Tulcea şi în comuna Chilia Veche, Delta Dunării, se află circa 790 de persoane private de libertate şi din acestea 581 au votat la alegerile europarlamentare. “În centrul din Chilia Veche sunt 51 de persoane iar 24 dintre ele şi-au manifestat dorinţa de a participa la alegerile europarlamentare”, a precizat directorul PRMS, Ioan Feodorof. Potrivit sursei, din numărul total al persoanelor private de libertate cu drept de vot aflate în cele două unităţi ale PRMS doar 25 au votat la alegerile locale.

Doi membri ai unor secţii de votare din judeţul Tulcea au fost înlocuiţi duminică, din motive medicale, a declarat judecătorul Răzvan Vitoş, locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral Judeţean (BEJ). Cele două secţii de votare sunt din comuna Mihail Kogălniceanu şi din oraşul Măcin. La Măcin, persoana înlocuită ocupa funcţia de locţiitor al preşedintelui secţiei.

Potrivit datelor furnizate de Prefectura judeţului Tulcea, duminică, votul s-a desfășurat în cele 204 secţii amenajate în judeţ, unde erau aşteptaţi la urne 185.860 alegători.

Lista candidaţilor la Primăria Tulcea:

  • Simion Dragoş, Partidul Social-Democrat (PSD);
  • Furdui Lucian, Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR);
  • Ilie Ştefan, Partidul Naţional Liberal (PNL);
  • Motoc Octavian, Forţa Dreptei;
  • Anton Cristian, Partidul S.O.S. România;
  • Scarlat Valentin-Georgel, Partidul Reînnoim Proiectul European al României (REPER).

AUR anunță c-a câștigat și primăria Orașului Negru Vodă din județul Constanța. 

La Primăria Tulcea se pare c-a învins liberalul Ilie Ștefan

Articole asemănatoare

Adevărații Extremiști din România

USR şi-a ales noul preşedinte: Elena Lasconi

USR își alege noul președinte. În cursă au rămas 4 candidați

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE