Rareș Bogdan și Roșia Montană

Rareș Bogdan, în lacrimi astăzi pentru Roșia Montană, iar ieri plimbându-se cu banii RMGC în Noua Zeelandă

După verdictul neașteptat de aseară al Curții de Arbitraj Comercial Internațional de la Washington din cazul situației aurului de la Roșia Montană a fost dată vineri și a reprezentat o victorie pentru România, Rareș Bogdan și-a făcut simțită prezența din nou la Stiri pe Surse, comentând situația Roșia Montană.

“Întrebat cât de mult credea într-o asemenea victorie, Rareș Bogdan a răspuns vizibil emoționat, cu vocea tremurândă: «Eu sunt din zonă, eu am copilărit în Gârda de Sus, în Apuseni, acolo am învățat să schiez, acolo erau bunicii mei. Pentru mine este o victorie și emoțională dacă vreți și mă bucură enorm, mai mult decât pe alții, pentru că am copilărit în zona Apusenilor. Poate doar românii din zonă înțeleg exact ce am simțit eu acum o jumătate de oră când am citit știrea».

Critici spun ca a beneficiat de sume semnificative de bani de la RMGC și că a participat la călătorii de lux plătite de aceeași companie.

Rareș explica în 2010 că nu, nu este ceea ce credem, nu este o șpagă luată de la RMGC pentru a manipula opinia publică, ci este doar un “info trip” și este bine să ascultăm toate “perspectivele”. Cu aceiași oameni, Rareș a savurat “perspective” de 200.000 de euro. Și tot pentru a aminti, să vedem o mostră de “documentare” despre exploatarea cu cianuri din Noua Zeelandă, postată pe blog de una dintre participante, Floriana Jucan:

«Ai sentimentul că dacă ai trăi aici, ți se prelungește viața cu cel puțin zece ani. De la «Mandarinul Oriental» în care stau eu, prin fereastra camerei, se vede tot orașul. Vederea e superbă, mai ales că sunt și la etajul 15. Am fost la un dinner, jos, într-unul din restaurantele hotelului… mi-a fost și greu să aleg, că erau cel puțin 100 de feluri de mâncare».

Articole asemănatoare

Transferuri suspecte către Rusia, semnalate de Banca Italiei

Rețeaua grupării Coldea-Dumbravă si bătrâna putred de bogată. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

Soluţia lui Paul Păcuraru pentru PNL Galaţi: „Închis sediul, dată afară conducerea și pornit de la zero”

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE