CEO-ul Gabriel Resources România , Dragoș Tănase, afaceri de milioane de euro cu statul

CEO-ul Gabriel Resources România , Dragoș Tănase, este implicat în afaceri personale evaluate la zeci de milioane de euro cu statul român. În ultimii ani, el a încheiat peste 500 de contracte cu instituții și companii publice. Cea mai importantă dintre aceste companii din România, la care Dragoș Tănase deține părți sociale, este Total Business Land SRL din Alba, care se axează, în principal, pe “Activități de inginerie și consultanță tehnică”.

Pe portalul achizițiilor publice, se regăsesc peste 500 de contracte încheiate de către această firmă cu instituții publice. Veniturile companiei au totalizat 64,7 milioane de lei în 2022, cu un profit net de peste 10,8 milioane de lei.

În același an, Dragoș Tănase și asociații din Total Business Land SRL au înființat o altă firmă, Total Business Land Proiect SRL, care are și ea contracte cu statul. Cea mai recentă înțelegere a fost încheiată cu Aquacaras SA Caraș-Severin, în valoare de 490.000 de euro, la 1 martie a.c.

Articole asemănatoare

Românii patrioți aduc un pios omagiu de Recunoștință Veșnică Eroilor Neamului Românesc în ziua Înălțării Domnului

AUR, noi probleme. George Simion, vizat într-un al doilea dosar penal la PÎCCJ

George Simion este anchetat în dosarul lui Silvestru Șoșoacă. Liderul AUR ar fi instigat membri ai formaţiunii să falsifice liste de susţinători 

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE