Dumitru Viorel Focșa: “Rămân pe mai departe pe baricade”

Deputatul Dumitru Viorel Focșa Vicepreședinte FIN rămâne pe mai departe pe baricade.

Rolul deputatului Dumitru Viorel Focșa în promovarea intereselor naționale este unul deosebit de important în contextul actual al societății românești. Acesta reprezintă un lider politic dedicat și implicat în susținerea și promovarea valorilor și intereselor naționale, având o viziune clară și o abordare serioasă în ceea ce privește dezvoltarea și progresul țării noastre. Prin activitatea sa, deputatul Dumitru Viorel Focșa contribuie la consolidarea democrației și la protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, fiind un reprezentant al poporului care își asumă responsabilitatea de a aduce schimbări pozitive în societate. În continuare, vom explora mai detaliat rolul său în promovarea intereselor naționale și impactul pe care îl are asupra dimensiunii politice și sociale a României.

Deputatul Dumitru Viorel Focșa este unul dintre cei mai activi și dedicați parlamentari ai României, care și-a dedicat întreaga carieră politică promovării intereselor naționale. Acesta a fost ales în Parlamentul României în anul 2020 și de atunci a fost implicat în numeroase proiecte și inițiative legislative care au avut ca scop dezvoltarea și protejarea intereselor țării noastre.

Unul dintre cele mai importante roluri ale deputatului Dumitru Viorel Focșa este promovarea intereselor naționale si promovarea valorile europene în cadrul activităților sale.

Pe lângă activitatea sa în cadrul Parlamentului României, deputatul Dumitru Viorel Focșa este un susținător al dezvoltării economice și sociale a țării noastre. Acesta a fost implicat în elaborarea și promovarea de proiecte care au avut ca scop îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor români și creșterea competitivității economice a țării. De asemenea, este un susținător al investițiilor străine în România și a promovat măsuri pentru atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii și a sectoarelor economice cheie.

“Astăzi, în cadrul ședinței de plen la Camera Deputaților, (de la orele 16:00) îmi voi anunța demisia din cadrul Grupului Parlamentar AUR, ca urmare a ruperii Alianței FIN-AUR.

În calitate de Vicepreședinte FIN am hotărât să continui lupta politică alături de acei colegi care susțin și promovează meritocrația și respectul față de valorile democratice.

Rămân pe mai departe pe baricade în lupta cu “animalele politice” din sistemul oligarhic ce au acaparat țara, cu Monstruoasa Coaliție care continuă să guverneze contra românilor.

Am jurat, pe 21 decembrie 2020, că voi lupta pentru Dreptate în România și voi continua această luptă, cât Dumnezeu va îngădui, lângă acei frați români care mi-au apreciat efortul și devotamentul pentru cauza națională.

Mulțumesc pentru susținerea voastră. Este o decizie grea, dar, consider că numai prin mijloace acceptate de morala creștină vom reuși schimbarea clasei politice.

În primul rând, eu rămân credincios principiilor cu care am intrat în 2020 în politică și cred cu tărie că nu poți face legi noi pentru țară cu oamenii “vechi și cu experiență și expertiza” dobândită în partidele sistemului.” a declarat acesta.

Articole asemănatoare

Transferuri suspecte către Rusia, semnalate de Banca Italiei

Rețeaua grupării Coldea-Dumbravă si bătrâna putred de bogată. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

Soluţia lui Paul Păcuraru pentru PNL Galaţi: „Închis sediul, dată afară conducerea și pornit de la zero”

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE