Alianța Dreapta Unită atacă decizia BEC. Tomac: „Reprezentantul PSD cere expres excluderea PMP din competiția electorală!”

Eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, a comentat decizia Biroului Electoral Central, duminică, la B1 TV, și a spus că „reprezentantul PSD cere expres excluderea PMP și a Dreptei Unite din competiția electorală, ceea ce este inacceptabil și un derapaj antidemocratic fără precedent”.

„Lucrurile au o logică foarte clară. Atât timp cât acest partid și-a desfășurat o activitate la nivel local, pentru că noi, după PSD și PNL, avem cel mai mare număr de aleși locali, n-a avut nimeni nicio problemă, nici AEP, nicio instituție a statului. Au mai fost tot felul de discuții politice cu unii, cu alții. În momentul în care domnul președinte Drulă m-a invitat să începem discuții serioase pentru a construi un pol de opoziție, un pol de dreapta, și eu am consultat toți membrii noștri și i-am întrebat dacă ar fi dispuși să ne implicăm într-o asemenea construcție, și propunerea a fost primită cu o largă majoritate, ca să nu spun unanimitate, pe mine acest lucru m-a bucurat. Am început această construcție. După primul Congres al USR la care am participat, la doar câteva zile, AEP ne-a informat așa, din senin, că ne este tăiată subvenția”, a declarat liderul PMP.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE