Veneția a început să vândă bilete de intrare în oraș

Venice - Rialto bridge and Grand Canal

Veneția a început să vândă bilete de intrare în orașMunicipalitatea din oraşul italian Veneţia a început de la mijlocul lui ianuarie anul acesta să vândă bilete de intrare de cinci euro, taxă aplicată primăvara şi vara turiştilor care vin în oraş pentru o singură zi. Între 25 aprilie şi 14 iulie, sezonul turistic de vârf, turiştii de o zi vor trebui să cumpere astfel de bilete pentru a putea intra în oraşul vechi între orele 8:30 şi 16:00.

Site-ul de cumpărare a biletelor este deschis la adresa https://cda.ve.it/en/, în limbile engleză şi italiană. Proiectul, care trebuia implementat încă din 2019, are ca obiectiv principal descurajarea vizitatorilor de o zi, care contribuie la aglomerația oraşului ce face parte din patrimoniul mondial al UNESCO.

Articole asemănatoare

Asasinat Grecia: Inginerul Geodez Panagiotis Stathis Ucis de „Mafia din Mykonos”

Iulia Navalnaia a fost aleasă în fruntea Fundației pentru Drepturile Omului

Podul care vine din Suedia se transforma intr-un tunel sub mare si reapare in Danemarca

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE