Cel puțin 40 de morți și peste 100 de răniți într-un atac terorist revendicat de ISIS la sala de concerte din Moscova

Cel puțin 40 de persoane au fost ucise și mai mult de 100 au fost rănite într-un atac asupra unei săli de concerte din Moscova revendicat de ISIS vineri, au declarat oficialii ruși, marcând unul dintre cele mai mortale atacuri din istoria recentă în Rusia și care are loc la doar două săptămâni după ce oficialii americani au avertizat despre un atac terorist care se pregătește. pe capitala Rusiei.

Oficialii ruși au anunțat rapid că investighează incidentul drept terorism. 

„Conform datelor preliminare, în urma atacului terorist de la clădirea Primăriei Crocus, 40 de oameni au fost uciși și peste 100 au fost răniți”, a declarat Serviciul Federal de Securitate al țării, sau FSB, într-un comunicat, potrivit statului. mass-media.

Articole asemănatoare

Asasinat Grecia: Inginerul Geodez Panagiotis Stathis Ucis de „Mafia din Mykonos”

Iulia Navalnaia a fost aleasă în fruntea Fundației pentru Drepturile Omului

Podul care vine din Suedia se transforma intr-un tunel sub mare si reapare in Danemarca

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE