Pamflet Noapte bună, optimiștilor!

AUR e în vrie, degringolada lor era previzibilă. Acum l-au desemnat pe Simion candidat la președinție poate mai astupă găurile bărcii pe care el, cu mânuța proprie, le-a scobit. Efectele spiralei alegerilor locale au fost estompate în mică măsură de cele europarlamentare. PNL-ul e prins într-o ecuație cu două necunoscute, iar influența lui Iohannis e tot mai redusă. Atitudinea președintelui la capăt de mandat într-o cheie politică națională e de râsul curcilor.

Ciucă pe zi ce trece este un liberal de laborator. Trăim vremuri încurcate. Vreau să nu-l mai amestec pe Dumnezeu în treburile pământești. Colonia de la noi e prinsă în mreaja multor interese. Majoritatea au impotență mentală. Unele chiar financiară. Discreția coerentă este tot o regrupare a sinapselor. Suntem în plin marș cu aspect de turmă, poate și pentru că scriu pe înțelesul tuturor. Hahalerele ejectate din partidele mari s-au retras pentru hibernare în partidulețe recent înființate până va apărea la orizont o posibilă stea. Deja unii mijesc ochii spre Cozmin Gușă sau un posibil Călin Georgescu. Ieșim la pensie când uităm și cum ne cheamă. Propria țară își anihilează fiii.

Campaniile sunt făcute pentru ca nucile de cocos să fie cât mai moi și servite populației de roboți cu inteligențe artificială. Noi am votat cu reacțiunea până acum, vorba lui Caragiale. Mustim de ipocrizie și intoleranță. Ne îmbrăcăm inimile în hainele groase ale adevărurilor noastre ignorate care nu ne convin. Se prelimină că lucrurile vor fi tot mai nașpa pe planeta asta. Trebuie să scăpăm din ghearele răului. E la modă tandemul ghinion-penibil. Mi-e scârbă de disperare, deși Lăpușneanu pune altfel problema. Dacă vrei să vezi filme cu proști te uiți pe camerele de supraveghere din parlament.

Dacă erau în cadru intim, ieșea un film erotic de toată frumusețea. Fiecare își umflă mușchii în toalete și fac selfie cu piticul atomic. Conviețuiesc de nevoie cu câte un babuin care merită omorât cu perna. În rest le merge mielița , deși vorbele slobozite sunt pline de sarcasm. Îmi place circul dar belele curg tot la noi.

Toate-s vechi și toate noi.

Articole asemănatoare

Pamflet: Uniunea Națională a Patronatului Român un an de existență

Pamflet: Becali rămâne un patron cioban

Pamflet: Nazism Medical

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE