Pamflet: Coasa, furca și toporul au salvat poporul

Trăiesc o nouă trândăveală în zăpușeală, căci guvernul face ce face și iar a dat supușilor zile libere pentru o nouă sărbătoare religioasă. Îmi dă greu var asta. Pauza de hărnicie nu m-a ocolit să primesc o serie de communicate borate. Am crezut că mă sparg astăzi de râs. Cei care mi l-au trimis sperau să am empatia unei perechi de bikini agățată de o cruce în altar. Poate știați dare u vă reamintesc că Marghiloman s-a născut la Buzău.

Dumnezeu să ne țină în lumină, pentru că oamenii trebuie să fie mai buni și mai milostivi cu ei înșiși, chiar dacă eu rămân negru-n cerul gurii ca măgaru-n capul p..lii. Nu sunt dușman al nimănui cu prieten al tuturor oamenilor buni. Și drepți. Pe cei care mă bombardează diurn cu zeci de communicate jegoase nu i-am înjurat, ci le dau un sictir și mai grav: absența. Nu vine nimeni să dezlege ghemul produs de un Rareșică-Buratino. Mai ales că cuvântul de onoare al lui Ponta a ținut cât o ejaculare precoce. Căci, mare viteaz și ideology, Victoraș este un miaunel în privința dubiosului Coldea. Pontică a intrat și el în gașca lui Coldifer. 

Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război, am citit-o azi noapte pe toată, e incredibil de mișto, de la un capăt la altul. Ceva mumos de la X, scriitorul roman. Fără nici un fel de mizilicuri secrete. Cezar Ivănescu a murit de hemoroizi c-a făcut prea multă zarvă, Cărtărescu joacă toată ziua cărți, toți au fost turnători ori muncitori necalificați în furnalul iepocii de aur. Sau sunt unelte primitive ale capitalismului. Ne trezim cu greu din visul American  Dă bre ziarele mai tare că nu-i al tău sau al mafiei, ci al nostrum, al tuturor. Oile nu se trezesc niciodată, cid oar dormitează și trag bășini. 

Suntem țara unde sistemul educațional și sănătatea sunt ținute în joc de glezne, lua-v-ar crizele să vă ia. Cum reușim noi ca nație să ne-nvărtim cu trepăduși alogeni la butoane mi se pare fabulos. Mulți luptători de libertate au fost trecuți la index. Avem o grămadă de cetățeni cu nesimțire-n ADN. În afara jocului rămân câteva sute de mii de cetățeni idioți. Discrepanțele sociale sunt construite pe reguli de junglă. 

De afară părem și suntem o cloacă de ciocli. În plandemie unii au alimentat moartea. Votați PCR ce aia a mă-sii. Și acum tot într-un fel de communism suntem. 

Dar nu venit din est și asumat, ci venit din vest și total ticălos. Într-o lume plină de urmări doar așa ceva e posibil. Mă iertați pe mine, promit să mă sinucid frumos. Învăț carte pe îngeri Peroanele cu pâine-s goale. Firească bucurie a luminii. Cu plecăciune,

Articole asemănatoare

Pamflet: Uniunea Națională a Patronatului Român un an de existență

Pamflet: Becali rămâne un patron cioban

Pamflet: Nazism Medical

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE