Pamflet: CIRCUL GLOBUS al familiei Șoșoacă

Cultură fără lanț nu se poate. Dar, mai nou, nici politică.

Cel mai mare regret al unora va fi nu că mor, ci că nu pot lua nimic cu ei.

Și pentru că România e plină de rinocerită, eu, pamfletaristul, i-aș sugera sfatul de mai sus unei distinse urlătoare, bașoldina Diana Iovanovici- Șoșoacă.

E adevărat însă că ultimul nume e mai dificil să-l păstreze, după ce a îndrăznit să-l dea în aut pe colegul de pat matrimonial, distinsul Silvestru Șoșoacă. Așa ar mai dispărea o parte din mahalagismul din politică, de Osânzeana, de fata unei mame masoane. Soțul Dianei mai ieri a dat detalii din casă despre soția sa, despre legăturile senatoarei cu Ambasada Rusiei de la București. Bărbatul a făcut dezvăluiri neștiute până acum de nimeni, deh are și el mândrie de cocoș chemat de sub pat să ducă gunoiul, deși cineva trebuie s-o facă și pe asta, mai ales că are lângă el o găină transexuală. Asta după ce senatoarea cu bucile de pe două scaune s-a gândit într-o noapte cu lună plină că ea este cea chemată să salveze obrazul României.

A profitat de o recepție oferită de Ambasada Rusă, fiind sigură că va hali cu această ocazie și două platouri de fursecuri. Brunetul Silvestru a vorbit deschis și despre înregistrarea care a ajuns publică, în care el declară că anumiți oameni din partidul AUR spală bani pentru mafia din Tiraspol. El chiar are impertinența să declare că fosta ar avea oarece înțelegeri chiar cu PSD, chemată să candideze de formă la Președinție de băietii cu ochi albaștri. Dar totul pare să se fi năruit după ce Osânzeana a văzut negru în fața ochilor, după ce Silvestru a fost surprins dansând cu o altă femeie. Pentru un dans de amorez de 15 ani, berbantul și-a pierdut funcția de vicepreședinte, curat ghnion. Măsură despre care a aflat din presă. O decizie ilegală, care nu ține seama de vreun cuvințel din legea partidelor politice. Nu e păcat ca nenea să-și piardă foncția de prim vice. Acum măcar nu a rămas nici terț preș.

Și ce-I mai plăcea, doamne Doamne. dului. Ea a spus despre el că e controlat de serviciile secrete, iar el a acuzat-o că ar fi agent al Mossad și că este consiliată de șeful M.I.S.A. din Europa, se pare un amănțel ca-n Caragiale. Silvestru nu a avut probleme doar cu soția, ci și cu Poliția, după ce, în vara lui 2022, a fost amendat cu 870 lei și i s-a suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile, deoarece nu a acordat prioritate pe o trecerea de pietoni din București. El a susținut că nu l-a putut vedea pe cetățeanul de pe zebră, din cauza unui alt autoturism care i-a obturat vederea. Dacă în locul pietonului ar fi fost schiloada de muiere a sa, n-ar fi avut scuză nici măcar că face baie într-o damigeană. Scandalul dintre Diana Șoșoacă și Silvestru Șoșoacă ajunge în zona de plângeri către instituțiile statului.

Diana Șoșoacă susține că va depune plângere penală împotriva lui Silvestru Șoșoacă pentru violențe, amenințare și șantaj. De asemenea, Diana Șoșoacă va sesiza Protecția Copilului pentru ”abuz emoțional împotriva fiicei mele minore Thais”. Silvestru despre care acum doi ani de zile Diana Șoșoacă spunea că îi este sprijin absolut în tot ce face și că o iubește necondiționat, face dezvăluiri picante din viața lor intima. Mai exact că soția sa își terorizează vecinii cu țipete. El a anunțat că vrea să divorțeze după ce a fost dat afară din partidul SOS România.

După încheierea divorțului, lidera partidului extremist va pierde numele de familie Șoșoacă, a afirmat șotul acesteia. „Eu am găsit-o Macovei. Va trece la Macovei, numele de fată”, a declarat politicianul, la România TV. Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Cei doi soți au trei copii împreună. Și pentru că puștilor le place jocurile din arena, îi asigur că reprezentațiile Circului Globus continuă.

Poftiți la reprezentații. Biletul este ieftin. Mult prea ieftin. Plus că părinții lor își bat joc de români.

Articole asemănatoare

Pamflet: Uniunea Națională a Patronatului Român un an de existență

Pamflet: Becali rămâne un patron cioban

Pamflet: Nazism Medical

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE