Prima pagină » Actualitati » Exclusiv » Pamfletul Zilei » Pamflet: De citit analiza zilei

Pamflet: De citit analiza zilei

0 comentariu

“Asta ne-a spus un ascet din Creta, necunoscut multora, Gheron Theodor, care a trecut la Domnul acum trei ani. El ne spunea: “Copiii mei, va veti bea cafeaua si veti auzi ca evreii au lovit programul nuclear al Iranului. Atunci vor incepe marile evenimente. Si, in aceeasi perioada, sau putin inainte, va cadea Erdogan. Astea vor fi semnele pe care le veti avea ca sa intelegeti ca incep marile evenimente.” Acum, cand vad ca evreii fara nici un ascunzis au ca obiectiv sa loveasca in programul nuclear al Persiei si Trump slujeste acestui scop, inteleg ca cele de departe au ajuns aproape. Cat de aproape, nu putem sti, deoarece pocainta oricaruia dintre noi poate sa intarzie cat de putin aceste evenimente. Ca sa dea timp de pocainta mult-milostivul Hristos cator mai multi oameni pe Pamant. Si l-am intrebat pe acest om al lui Dumnezeu:frate, tu ce zici? Si mi-a raspuns: “Parinte Episcop,am vorbit multe despre profetii pana acum, dar acum timpul profetiilor s-a terminat. De acum inainte, profetiile vor deveni stirile zilei“.

Tind să cred că este adevărată profeția părintelui Gheron Theodor despre începutul marilor evenimente apocaliptice. Cel puțin realitatea pare a se conforma profețiilor sfinției sale. Despre Erdogan, marele sultan care se visa restauratorul Imperiului Otoman, nu mai știm nimic. A intrat într-un con de umbră de când cu cutremurul din Turcia de la începutul anului trecut. I se pregătește oare ieșirea discretă din viața socială? Se vrea a se pune în scenă o Apocalipsă falsă, înscenare benefică dementilor prin faptul ca oamenii speriați vor accepta un “providențial “plan salvator al lumii,plan pregătit in laboratoarele wef.

“Profețiile vor deveni știrile zilei. Este important sa înțelegem care sunt adevărate si care sunt false”. Bine zice Gheron Theodor! Pai se cam apropie alegerile și trebuie sa ne bage la cușetă, la arest administrativ de tip sorosist #staiacasă. Plus ca hunter biden mai are un pic și întra la zu HOUSE și de asta senilu trebuie sa se insinueze mai repede în acest război.

Oricum… Cine știe cu adevărat în spatele manevrei asteia ca prea mănâncă mult kkt Gâdea la ora asta la Antena 3 CIA Rothschild. Iar corect spus nu este Iran ci Persia.

Imperiul persan care nu se lasă furat de bogații cum s au lăsat boii de români după 89. Da, pare ca iranienilor le era frica sa-i provoace pe evrei. Barfa zice ca de fapt iranienii nici nu au cine stie ce arme de razboi, rusii i-au rugat sa stea cuminti pana-si termina ei afacerile in Ucraina, ca sa ii posta ajuta in caz de nevoie.

Povestea pare rasuflata, dar nu e dpdv duhovnicesc. Sunt planuri care se fac pe pamant, de catre conducatorii popoarelor, si planuri care se fac Sus. Toate sunt in mana Domnului, inclusiv armele nucleare.

Cu aproape 100 de ani in urmă aceiași frăție vestică (Liga Națiunilor) susținea Marele Stat Sovietic de la răsărit deși am trăit pe pielea noastră ce înseamnă comunismul.

Acum aceiași axă a răului își susține spatele. Este o profeție, nu mai știu unde am citit/auzit, că al treilea război mondial va fi declanșat de unul cu turban. Numai că Tata e la cârmă. Doamne, miluiește. *Profesorul Florin Constantiniu: Am fost, cred, cel mai tânăr purtător de cămașă verde din România: la 7 ani. Mi-a părut rău ca n-am avut diagonal.

*DE CE TREBUIE DENUNȚAT TRATATUL CU UCRAINA. Florin Constantiniu: Pentru prima dată de la constituirea României Mari, un guvern român a cedat părți ale teritoriului național fără a fi amenințat cu agresiunea (7 iulie 1997) Culmea penibilului si nerusinarii vine tot de la astia “dă dreapta” care se pretind anticomunisti, progresisti si mari patrioti – ii injura pe Iliescu (bine ii fac) si parlamentul FSN din 1990-1996 si ii ridica in slavi pe Emil Constantinescu si parlamentul CDR din perioada 1997-2000. Mai mult, vanzatorul de tara Emil Constantinescu se lafaie intr-o vila de protocol oferita de stat, in loc sa se lafaie n puscarie. Nu există patriotism și ideologii în politica din România și nu a existat de la revoluție până acum partid românesc autentic de dreapta. Singurii ce i-ai putea suspecta de patriotism ar putea fi cei de la PRM și ND, ambii practic interziși.

Habar n-ai ce însemnă să fii “politician” de România dacă ai impresia că un prim-ministru de altă culoare nu ar fi semnat acel tratat impus de NATO. Vezi doar cum a decurs aderarea României la UE, unde pe parcursul mai multor guverne, politicieni de tot felul au sacrificat orice urmă de suveranitate pe altarul utopiei UE. PRM SI ND chiar au fost si sunt patrioti. In mai remarc pe cei din Partidul Alinata Nationala (Dan Chitic) si pe cei din Partidul Neamul Romanesc (Ninel Peia, gen. Mircea Chelaru).*

Votul pentru adoptarea rezoluției Parlamentului European cu privire la includerea unui „drept la avort” în Carta drepturilor fundamentale a UE ne lămurește definitiv cu privire la „valorile Uniunii Europene”, scrie Asociația Pro Vita București, al cărui comentariu îl redăm mai jos: În afară de caracterul neobligatoriu (nelegislativ) al acestui text, Parlamentul reușește să ignore, încă o dată, principiul subsidiarității, conform căruia politicile de sănătate sunt de competența fiecărui stat membru. Rezoluția, inițiată de grupurile de stânga (Socialiștii, Renew, Verzii și The Left) deplânge restricționările „dreptului la avort” în unele țări, printre care și România, și afirmă că lipsa accesului la avort ar fi o lezare a dreptului la demnitate și o lezare a integrității fizice și psihice.

Ați citit bine! Avortul, care reprezintă negarea demnității omului nenăscut aflat în burta mamei sale și care e poate cel mai invaziv act inventat de medicină, ar aduce femeii demnitate și integritate, în opinia eurodeputaților! În plus, membrii Parlamentului European nici măcar nu s-au referit la femei ci la „femei, fete și toate persoanele care pot fi însărcinate” (!) Rezoluția critică și dreptul medicilor la obiecția de conștiință (refuzul procedurii de avort) și cere Comisiei să se asigure că finanțarea din fonduri europene nu este accesibilă organizațiilor pro-viață, denumite „grupuri care activează împotriva egalității de gen și anti-alegere”.

Mulțumim, oricum nu beneficiam de așa ceva nici până acum. Este imperativ să menționăm că această rezoluție nu are autoritate (nu este obligatorie) însă este o poziționare politică de care se ține seama în Comisia și Consiliul Uniunii Europene. În contextul viitoarelor alegeri pentru componența legislativului european 2024-2029, e important să cunoașteți cum au votat eurodeputații români ac eastă abominație a pustirii care glorifică omorul: Contra: Daniel Buda, Mircea Hava, Traian Băsescu, Cristian Bușoi – PPE; Nu au votat (absenți de la vot – unii din ei aflați în țară pentru lansarea listelor de candidați la alegerile din iunie): Siegfrid Mureșan, Ramona Strugariu, Dan Nica, Rareș Bogdan, Gh. Falcă, Dan Motreanu, Vasile Blaga, Carmen Avram, Cristi Terheș, Tudor Ciuhodaru, Eugen Tomac, Vlad Nistor, Vlad Gheorghe, M.J. Marinescu, Iuliu Winkler, Lorant Vincze, Nicolae Ștefănuță; Pentru: Maria Grapini, Claudiu Manda, Dragoș Benea, Mihai Tudose, Corina Crețu, Rovana Plumb, Victor Negrescu (PSD) – Socialiștii; Dacian Cioloș, Alin Mituța, Dragoș Pâslaru, Dragoș Tudorache (REPER), Vlad Botoș (USR) – RENEW.

Cei de la PSD ar face mai bine să-și asume și în țară această poziție și să ne scutească de spectacolul penibil în care trag pe ei niște ițari și se arată bisericoși la sărbători și în campaniile electorale. De USR/REPER nu mai spunem nimic, măcar ei sunt consecvenți. Reamintim: nu există un instrument internațional de drepturile omului care să recunoască un „drept fundamental la avort”. Nici Curtea Europeană a Drepturilor Omului nu a inclus niciodată un astfel de „drept fundamental” în interpretările pe care le dă noțiunii de drept la viață privată și de familie. Controlul pe care radicalii de Stânga îl au asupra Parlamentului European dă tot dreptul (dacă e vorba despre drepturi) euroscepticilor să afirme că Uniunea desprinde competențe care aparțin, prin tratatele de funcționare, statelor membre și încearcă să și le atribuie. UE militează pentru viață. Pentru asta avortul este un drept dar probabil va deveni o obligație (se discută inclusiv despre dreptul bărbatului de a avorta prin unele organizații șoroșiste), pentru viață trimitem arme ukrainienilor, pentru viață interzicem carnea și lactatele, pentru viață nu e voie să te rogi în public, pentru viață e musai să ajungem la „carbon net zero” și ca să nu mai existe procesul de fotosinteză. Dreptul de a ucide à fost deja înscris în Constituția franceză.

Guvernul francez nu reprezintă interesele poporului francez. E o sleahtă de masoni depravati, corupți, șantajați. E chiar antipoporul, cancerul pe partea de trup ce mai rezistă, ce mai luptă să supraviețuiască. E o luptă pe viață și pe moarte. Toate popoarele europene sunt îngenuncheate, supuse, injosite, îmbolnăvite, debilitate, degenerate, de către o armată organizată, puternică, disciplinată de masoni care execută orbește ordinele Ocultei. În toate domeniile. Prioritare pt ei sunt alimentația, sănătatea, școala, cultura, religia… Degradare spirituală, biologică, culturală…În privința copiilor născuți și nenăscuți, ordinele sunt clare: cât mai mulți morți, bolnavi, invalizi, munți de victime pt profitul big spharma și satisfacția sardonică a Marilor Familii, stapanitoarele absolute ale planetei.

Însă, noi, copiii lui Dumnezeu suntem sau putem deveni mai fericiți, mai liberi, mai sănătoși decât acești fii ai intunericului, ai coșmarului și ai morții. Cu credință, fapte bune, voință morală, dragoste pt Parintele Ceresc și pt semeni. Cu noi este Dumnezeu ! Căci cu noi este Dumnezeu! Actualii conducători ai UE își dezvăluie fără rușine adevărata față. UE nu are nimic de-a face cu democrația și cu valorile fundamentale pe baza cărora a fost construită, UE este o fațadă pentru promovarea intereselor economice ale țărilor „net contributive” ( Germania, Franța și acoliții lor ) prin menținerea țărilor din Europa de Est, foste comuniste, în stare de înapoiere tehnologică și transformarea lor în furnizoare de forță de muncă și materii prime și consumatoare a produselor vest-europene. (R-PRESS)

Citeşte şi

Newsletter

Subscribe our newsletter for latest news around the world. Let's stay updated!

@2024 STIRI DE DODROGEA – Ziar Independent || E-mail: [email protected][email protected]

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. ACCEPT TOATE VEZI SETARILE INDIVIDUALE

Politica de confidențialitate și cookie-uri
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00