Pamflet: În loc de pamflet RO, MÂNIA!

Tot aștept ca orice român de bună credință să apară zorile nopților nedormite în țara asta fără căpătâi. 

Deși dacă ar fi să-mi ascult inima v-aș pofti la sfârșitul lumii. Dar nu sunt încă nervos cu nervii, cum zicea Vadim Tudor. Majoritatea politicienilor au dosul făcut ferfeniță de atâta amor contra naturii. 

Dar stârpiturile smochinite continuă să procreeze. Și pentru că nu am tipologia de autist, voi aduce câteva argumente, oferite chiar de un om din politica dâmbovițeană, deputatul DUMITRU VIOREL FOCȘA, vocea românilor cum mai este cunoscut. 

Dânsul se întreabă cum să învingi “sistemul” cu miile de escroci din sistem care au populat AUR? “Dacă nu aș ști (din interior!) câte “mizerii” sunt făcute pentru completarea listelor și cum se “cântărește” meritocrația în ochii conducerii AUR, respectiv, Președinte, Secretar General și alți 2 (doi), chiar 3 (trei) vicepreședinți slugarnici, aș crede că cel care a făcut postarea asta este chiar de bună credință. 

Însă, numai câțiva știm bine cum l-a “fidelizat” GS pe acest “gură spartă” în schimbul trădării lui Claudiu Târziu în 2022, înainte de Congresul extraordinar din 27 martie. 

Lozinci golite de adevăr, mai rău decât la comuniști Nu ne mai facem bine dacă poporul român va cădea în această capcană populistă lansată de o mână de răzbunători, plini de ură, care chiar mint cu nerușinare și se cațără pe suferința poporului, doar doar vor reuși să pună mâna pe țară, indiferent de câți escroci și hoți va fi nevoie. Atenție, acești escroci (invitați în AUR chiar de lider!) bagă bani foarte mulți în partid, iar “Dreptate pentru România!” nu poți face cu aceștia!” 

Sigur, ne întrebăm și noi ce strategie poate fi, sau cum s-o numi acel lider, care și-a trădat mii de oameni prin țară și-n diaspora, oameni care au venit lângă acest Simion în 2019-2020, pe când alții nici nu au votat AUR. 

Mă intristez să văd cât de bine cunosc serviciile acest popor atât de aplatizat în gândire și amorf în simțire, să creadă că cele promise românilor și strigăte de acest lider peste tot, poate fi șters, uitat, cu speranța sau naivitatea că LIDERUL suprem știe EL ce face. Și uite că sunt “roboței humanoizi” care se supun refuzând să gândească, chiar mai înainte ca inteligența artificială să-i subjuge. 

Să menționăm că Focșa era gata să-și dea viața, iar acum, când a descoperit cine este în spatele AUR, 58%, da va fi, când România va mai avea 3 milioane de votanți, dar atunci poate că AUR va fi acronimul de la Alianța Uitaților de România. Se vede clar domnul Focșa este foarte incomod pentru vânzătorii de țară! Rămâne un om vertical care nu poate sta la masă cu escrocii. 

Nu aveți decât să visați cu ochii deschişi, dar el nu va lăsa un escroc să își bată joc de români și de viitorul copiilor noștri, cu o gașcă care se supune planului conceput de unii din serviciile secrete. 

Dumnezeu nu va îngădui acest dezastru pentru România cu acest partid în care a căzut capcană și el și alte zeci de mii. 

Dacă voia colegi foști primari PSD sau PNL, sau deputați și senatori de la ei, intră de 30 de ani în politică la ei.

Articole asemănatoare

Pamflet: Uniunea Națională a Patronatului Român un an de existență

Pamflet: Becali rămâne un patron cioban

Pamflet: Nazism Medical

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE