CULESE DIN CAMPANIE

CULESE DIN CAMPANIE: Degeaba a tot insistat, inclusiv public prin scrisori deschise/invitații trimise de actualul președinte al CJ Constanța Mihai Lupu, favoritului în sondaje, contracandidatul liberal Florin Mitroi, să-l provoace la o dezbatere publică, acesta refuzând cu obstinație.

Dacă ar fi avut loc astfel de evenimente era un prilej de a vedea programele ambilor de guvernare dedicate județului Constanța. Sunt multe întrebări puse de cei cărora le cer votul și pentru care ar fi avut datoria să ofere răspunsuri și lămuriri. Echipele lor de campanie ar fi putut stabili un loc și un moderator neutru pentru dezbaterea lor așteptată de 630679 de locuitori ai județului Constanța.

Diva lui Ciole/Negoiță,contracte cu statul de 27 mil€ de la sectorul 3. Cu un an înainte, firma era pe zero. Diva lui Teodorescu din Tulcea, dividende de 1,67 mil lei de la o…firmă.  Ea…parlamentar… Diva domnului primar de la Crișan, unde se fac excursiile pentru…băieți,și manevre cu terenuri,cu stuful…are. Nu vrea nimic, decât șefă la ANAF cică… Dar toți mai vor un mandat, îngrijorați fiind de situația grea a norodului, a populației, a batrânilor… sub conducerea lor de până acum adică?

Hopa!Noi mai vrem odată * admiram fotografia lui Ciolacu cu un primar PSD tulcean, condamnat pentru corupție după ce a sifonat bani europeni. Penalul a fost ales vicepreședinte al organizației județene PSD Tulcea. Primarul este Silviu Rahău, din Crișan, condamnat la un an închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pentru o durată de doi ani.

* În vara anului trecut, Rahău a încheiat un acord de recunoaștere cu DNA, după ce a prezentat documente false privind prestarea unor servicii care nu fuseseră executate. Firma primarului, Pronautica SRL, avea aproximativ 350 contracte de achiziții publice in valoare totală de 9.166.653,32 de lei. Firma se ocupă de comerţul cu amănuntul al echipamentelor sportive, în magazine specializate. Legal însă, mandatul său nu a fost afectat. Și el a fost ales Vicepreședinte al Organizației Județene PSD Tulcea * Primarul Ciprian Solomencu, din comuna Nufăru, a fost condamnat la un an închisoare pentru că a condus beat și și-a pierdut mandatul. El este acuzat de ANI că s-a aflat în conflict de interese pentru că „a încheiat două acte juridice care au produs un folos material pentru soția sa, constând în încasarea de subvenții în calitate de persoană fizică autorizată”. În plus, o consilieră județeană PSD, Cacencu Raluca, cea care se ocupă de înființarea Organizației de Management a Destinației (OMD) din Tulcea, a fost trimisă în judecată pentru complicitate la evaziune fiscală. Însă procesul continuă pe partea civilă, pentru recuperarea prejudiciului.

Județul Tulcea este ,,campion” la depopulare, undeva la 32%, la nivel cu Bulgaria

În 2020, când a candidat la primărie din partea PER, Dragoș Simion avea, ca orice român modest, 1 apartament și o grădinuță. A venit și soția cu zestre de o căsuță și vreo 250 mp de teren. Nimic neobișnuit până aici. Dintr-un apartament, o casă și-un teren, în doar trei ani Dragoș Simion a ajuns la 3 apartamente, 3 case și 6 terenuri (în intravilan).

Acum, întrebăm noi: Din ce bani, Dragoș Simion? Că în declarația de avere nu apare nici o altă sursă de venit, în afară de salariul de viceprimar, salariul soției și alocația copilului. Și doi: Ce faci, Dragoș Simion, cu 3 apartamente și 3 case? Le închiriezi? Păi înregistrează contractul la ANAF. Primești turiști? Trece în declarație venitul. Aviz alegătorilor care-l cred pe Dragoș Simion băiat sărac și curat. La PSD, doar Iliescu a rămas c-un singur apartament

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE