DUMITRU VIOREL FOCȘA: Un patriot și un luptător nu se vinde niciodată


Vă spun din start că ,nu vreau să facă alții știre despre mine, lăsați-mă pe mine să fac știri despre alții. Cum la fel mă spovedesc cititorilor mei că am scris zeci de articole despre deputatul constănțean DUMITRU VIOREL FOCȘA .

Și asta pentru că nu e subiect fierbinte care să nu fie promovat de acesta, spre satisfacția cetățenilor de pe zebră. Nu degeaba are apelativul de voce a românilor. Îi apreciez inteligența, curajul, verticalitatea și empatia pentru semenii săi. Până mai ieri a fost un membru marcant AUR  Luni în plenul Camerei Deputaților și-a anunțat demisia din Grupul Parlamentar al acestei formațiuni, ca urmare a ruperii Alianței FIN-AUR.

Dânsul fiind vicepreședinte FIN, a hotărât să-și continue lupta alături de acei colegi care susțin și promovează meritocrația și respectul față de valorile democratice. Cum cei de la AUR preferă circul,  anunță prin comunicate de presă că FOCȘA a fost dat afară de o lună, aspect total neadevărat.

Barca AUR ia apă pe zi ce trece în marșul pentru alegerile din vară, de unde se vede că gargara nu ține loc de fapte. Animalele politice continuă să tropăie, dar deputatul constănțean nu uită că a jurat pe 21 decembrie 2020 că va lupta cât Dumnezeu îi va îngădui lângă frații lui români care i-au apreciat efortul și devotamentul pentru cauza națională. Asta după ce a muncit 20 de ani pe mare. Toate lichelele și slugoii sistemului s-au trezit acum lupi moraliști. 

Sunt convins ca toți românii că numai prin mijloace acceptate de morala creștină se va reuși schimbarea clasei politice. Mai ales că nu poți face legi noi pentru țară cu oamenii “vechi și cu experiență și expertiză” dobândită în partidele sistemului. Un patriot și un luptător nu se vinde niciodată.

Articole asemănatoare

FABULĂ FĂRĂ MORALĂ: Din culisele CE de fotbal

Există șanse ca un al Treilea Război Mondial să izbucnească?

Analiză Politică: NICI CÂND ȘI SPRE NICIUNDE

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE