Dumitru Viorel Focșa: Nu se poate face o politică pentru națiune, stând la masă de mână cu escrocii și traseiștii

“Focșa este incontrolabil, nu știm ce gândește, ce face, și nu se supune!”

Nu se poate face o politică pentru națiune, stând la masă de mână cu escrocii și traseiștii, iar ca rang, unii dintre ei fiind de mâna a doua, rebuturi PSD-PNL! Mai bine votăm escrocii vechi, care mai știu și ceva administrație, decât niște flămânzi ce au fost aruncați de la ciolan de către PSD și PNL, niște hiene “rupte-n cur”, sau cu unii care nu se mulțumesc cu cele câteva zeci de milioane de euro, dar se visează cu sute de milioane și în plus și la butoane.

Cum să faci o politică nouă pentru români și România dacă tu aduni asemenea elemente la masă, alături de colegii care au crezut în tine în 2020, care au strigat în stradă împreună cu tine, împotriva lor, care ți s-au alăturat cu toată inima?

Asta este o dovadă clară că se scapă din vedere ca se poate aduce disperarea asupra unora care nu mai au nimic de pierdut. Eu nu aș mai avea curajul să merg pe stradă decât cu număr dublat de gorile după mine.

Și, mă uit la unii dintre vechii colegi, deputați și senatori AUR, parcă au fost microcipați ori hipnotizați. Nu mai au nerv, voință sau constiință, de memorie nu mai zic, au uitat ce au scandat pe la proteste, au ales să nu se mai țină de principiile care ne-au așezat la aceeași masă.

Să fie oare dragostea de lider mai mare decât dragostea de țară, sau interesul personal pentru o poziție vremelnică este cel care primează? Ei știu, dar eu nu pot fi altfel.

Ce ne facem dragi colegi? Ne prefacem că nu vedem și nu pricepem? Eu am făcut pasul, cam târziu ce-i drept, căci mi-a luat ceva timp să pricep cui servește acest grup de interese, această gașcă ascunsă sub o siglă de partid, condusă din umbră de Ghiță și Coldea, unde și statutul și manualul de funcționare al partidului sunt călcate în picioare de la intrarea partidului în Parlament. Dar culmea e că…. tot ei strigă Coldea!

Diversiune ieftină, fără suport credibil, concepută pentru naivii sau proștii ce nu au auzit de zicala “hoțul strigă hoții!” Trebuie să știți că toate au o limită și-n tovarășiile pentru cauza națională, până când ajungi să înțelegi că de fapt ai fost tras pe sfoară și escrocat, mințit și manipulat.

Îl avertizez public pe George Simion că eu nu am nimic de pierdut și că niciodată nu am fost înșelat sau păcălit de cineva și că nu-l voi lăsa pe el și câteva conserve SRI din AUR să distrugă speranța sutelor de mii de români care au crezut în AUR în 2020, când noi ne-am alăturat lui în demersurile ce le făcea pe la porțile lui Oprișan sau “Grindă”.

Dacă mi s-ar fi spus de către George Simion, în iulie 2020, că peste 4 ani voi sta la masă cu escrocii, cu primari sau viceprimari penali dar și cu alte garnituri de oportuniști, care numai dragoste de țară nu au, l-aș fi scuipat în ochi și nu aș fi renunțat la contracte de muncă în industria offshore, contracte ce-mi aduceau peste 60.000 euro/an, și nu mi-aș fi vândut proprietatea de 800 mp, loc de casă pentru fiul meu, și nu mi-aș fi sacrificat sănătatea, familia, timpul, banii, pentru o așa mare minciună.

Vom vedea cine va deconta pentru cuvântul încălcat.

Cine pe cine a trădat dacă majoritatea oamenilor vechi care au ridicat și dus AUR în Parlamentul României au ajuns bătaia de joc a escrocilor aduși în AUR?

….povestea continuă

Articole asemănatoare

FABULĂ FĂRĂ MORALĂ: Din culisele CE de fotbal

Este duminica orbului, iar victoria se măsoară și în viziunea pe care o aduci cu tine în lumea politică

Românii au votat iar în „Duminica Orbului”

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE