Rădiţa şi Lalu, protagoniştii noului caz “Caracal” de la Brăila

Rădiţa avea 44 de ani, îi murise recent soţul şi începuse o nouă viaţă, credea ea fericită, cu Lalu, de 50 de ani (foto deschidere). Nu a luat în seamă că bărbatul făcuse 9 ani de închisoare, pentru că a încercat să îşi ucidă fosta soţie, iar, în tinereţe, ar fi comis un viol.

Femeia nu s-ar fi plâns în sat de noul ei bărbat. Locuiau în casa ei. Numai că totul s-a schimbat pe 10 iunie, când cu ultima putere, femeia a sunat la 112, dar cei în care spera să o salveze, nu au reuşit să o localizeze. Nu reuşise decât să ţipe, apoi telefonul a amuţit. Ea, întâi, a fugit pe stradă şi a dat colţul să se ducă la mama ei, el s-a dus cu bicicleta după ea şi a adus-o acasă şi, după ce a omorât-o, el s-a dus înapoi. .

Oficial la Primăria Mircea-Vodă nu a cerut nimeni ajutor. Viceprimarul, însă, s-a dus el în sat, după ce a aflat de la oameni ce se întâmplă. Concubinul femeii, cel care se presupune că a ucis-o, era însă cunoscut a fi extrem de violent şi, mulţi, se mirau de legătură celor doi. Poliţiştii brăileni susţin că în 9 minute după apelul disperat al femeii, făcut pe 10 iunie la 12.31, au ajuns în zona dată ca localizare. Două echipaje au ajuns, dar fără efect.

Mai apoi, după ce a doua zi dimineaţa cei doi au fost găsiţi morţi în casa femeii, s-au aflat şi datele de identificare, dar era însă mult prea târziu. Poliţiştii brăileni fac acum şi anchetă internă în acest caz şi, la fel, corpul de control al MAI este la Brăila pentru a vedea unde s-a greşit de nu i s-a putut acorda femeii ajutor, chiar dacă sunase la 112.

Articole asemănatoare

29 Iunie – Ziua Dunării: Păstrați Dunărea Albastră!

Satul din Constanța unde localnicii vorbesc o altă limbă decât româna

Închisoare cu suspendare: „Dacă te prind cu altul, te despic pe burtă“

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE