Neversea 2024: Cel mai sigur loc public de la malul Mării Negre, la cea de-a șasea ediție

În mai puțin de două zile, se vor deschide porțile celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. Ediția cu numărul șase promite să fie una memorabilă, aducând peste 100 de artiști pentru zecile de mii de fani din România și din străinătate. Festivalul se va desfășura pe o suprafață impresionantă de 110.000 de metri pătrați și va include patru scene: Mainstage, The Ark, Oasis Carnaval și Daydreaming.

Măsuri de siguranță excepționale

Pentru a asigura o experiență sigură și plăcută, organizatorii festivalului, împreună cu autoritățile, au luat toate măsurile necesare. Mii de jandarmi, polițiști, polițiști locali, medici și agenți de securitate privați vor fi prezenți pentru a se asigura că totul se desfășoară în cele mai bune condiții. ISU Constanța, UPU Constanța și SMURD Constanța vor oferi suport medical la punctele medicale avansate și punctele de prim ajutor, având disponibile autospeciale pentru transportul persoanelor și victimelor multiple, șenilate de mici dimensiuni, posturi medicale și autospeciale de stingere a incendiilor.

Restricții de circulație

Pentru ca circulația în oraș să funcționeze normal în perioada festivalului (4-7 iulie 2024), vor fi instituite mai multe restricții de circulație:

  • Accesul pe plajă: va fi restricționat prin bariere de acces la intersecția str. Salonic cu str. Yokohama și str. Belvedere, precum și la capătul str. Marinei.
  • Intersecții restricționate: Prelungirea str. Traian cu Valea Portului, Poarta 1 – Port, str. Termele Romane cu b-dul Elisabeta, str. Traian cu b-dul Tomis, str. Negru Vodă cu str. Ecaterina Varga, str. Negru Vodă cu str. Mircea cel Bătrân, str. Mircea cel Bătrân cu str. Smârdan, str. Mircea cel Bătrân cu str. Decebal, str. Mircea cel Bătrân cu str. Eroilor, str. Bucovina cu str. Eroilor, str. Marinei segmentul între Tomis Marina Management și bariera de acces pe Plaja Modern.
  • Parcări: vor fi restricționate la Plaja Modern și pe bulevardul Elisabeta, iar locurile de parcare pe str. Mircea cel Bătrân vor deveni stații de taxi.

Programul mijloacelor de transport

CT BUS va asigura transportul public cu următoarele modificări:

  • Liniile 42, 48, 44, 51 și 101 vor prelungi traseul până în Portul Turistic Tomis pe toată perioada festivalului.
  • Linia City Tour – Neversea: suplimentată cu 5 autobuze neetajate, va circula între 21:00 și 06:00, asigurând legătura cu liniile de noapte.
  • Liniile de noapte: N2-43, N5-40, N100M și N102 vor fi deservite de 11 autobuze, circulând de la 23:30 la 5:30 la intervale de 30 minute.

Lineup și artiști

Festivalul promite o ediție „caliente” cu artiști de renume internațional și național, inclusiv Maluma, Nick Carter, G-Eazy, Bebe Rexha, Tinie Tempah, DJ Snake, Dimitri Vegas, Steve Aoki, Mahmut Orhan, Salvatore Ganacci, Tujamo, INNA, Antonia, Alina Eremia, Delia, Grasu XXL și Puya. Cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea are loc între 4-7 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța.

Organizatorii evenimentului sunt hotărâți să ofere o experiență sigură și de neuitat, asigurându-se că toate măsurile de siguranță sunt respectate.

Articole asemănatoare

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină la Sibioara, lângă fermă. A avut loc un tragic accident rutier.

A fost eliberată autorizația pentru construcția unei parcări supraetajate în cartierul Tomis Nord

Ce modificări va aduce clădirii monument istoric din zona Peninsulară

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE