Invitație la magie

Invitație la magie alaturi de Casa De Cultura Grigorescu Medgidia miercuri, 15.05.2024, incepand cu ora 17:00 vă invită la spectacolul: “Misterele magiei” – unul dintre cele mai apreciate spectacole de magie pentru copii și adulti din România. Spectacolul de la Medgidia susținut de Magicianul Christianis, vă va introduce într-o lume fantastică care surprinde prin apariții și dispariții misterioase, iluzii comice și multiplicări, o feerie magică ce va încânta prin eleganță și rafinament, un spectacol incendiar cu tarantule, scorpioni, porumbei și papagali Ara.

Intra intr-o lume plină de farmec și mister alături de magicianul Christianis, descoperă tainele magiei intr-un show unde imposibilul devine posibil, un spectacol interactiv pentru toate vârstele.

Articole asemănatoare

29 Iunie – Ziua Dunării: Păstrați Dunărea Albastră!

Satul din Constanța unde localnicii vorbesc o altă limbă decât româna

Dobrogea necunoscută: Leprozeria TICHILESTI

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE