Ziua Porților Deschise la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” (ANMB) organizează sâmbătă, 20 aprilie între orele 10.00 – 14.00, Ziua Porților Deschise. 

Vizitatorii pot participa la tururi ghidate și au posibilitatea să vadă unde se pregătesc studenții ANMB să devină profesioniști în domeniul maritim și portuar și ofițeri de succes în Forțele Navale Române. De asemenea, ei își pot testa îndemânarea în simulatoarele de navigație și au oportunitatea de a purta discuții cu studenții Academiei. Cu alte cuvinte, tinerii care se pregătesc să își încheie studiile liceale pot obține acum informații referitoare la oferta educațională a academiei pentru anul universitar 2024 – 2025 și oportunitățile pe care le are în carieră un absolvent al Academiei Navale. 

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE