“ZIUA FORȚELOR TERESTRE LA MALL”

Sărbătorirea, în fiecare an, la 23 aprilie, a Zilei Forțelor Terestre Române – al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruință, reprezintă un eveniment marcant al Armatei României.

Cu acest prilej, în toate garnizoanele din ţară se vor organiza manifestări dedicate acestei sărbători, ce vor cuprinde expoziţii, vizionări de filme documentare, prezentări de tehnică, armament şi echipamente militare, exerciţii de mânuire a armamentului, ceremonii militare, concerte ale muzicilor militare şi spectacole artistice susţinute de către formaţiile cercurilor militare.

În Municipiul Constanţa, Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti”, singura mare unitate de forţe terestre din Dobrogea, a organizat astăzi, 20 aprilie, la VIVO! Constanţa o expoziţie de tehnică de luptă, ateliere de prezentare a armamentului, standuri de promovare a profesiei militare și un concert de muzică de fanfară, susţinut de Muzica Militară a Forţelor Navale dedicat Zilei Forţelor Terestre.

Vă mulțumim că ați petrecut alături de noi!

Text :Marinescu Cosmin

Foto: Alin Ioniță

Articole asemănatoare

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină la Sibioara, lângă fermă. A avut loc un tragic accident rutier.

A fost eliberată autorizația pentru construcția unei parcări supraetajate în cartierul Tomis Nord

Ce modificări va aduce clădirii monument istoric din zona Peninsulară

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE