Sondajele, manipularea și tonomatele de serviciu via Caterincă de Constanța

Ați văzut de curând în spațiul public un sondaj în care Vergil Chițac apare pe locul trei iar înaintea sa se află Horia Constantinescu iar pe primul loc culmea, Stelian Ion!!! scrie Caterincă de Constanța

Acest sondaj nu există și mai rău e faptul că lansatorii minciunilor sunt cei de la PSD.

Dar de ce încearcă totuși această manipulare grosolană?

Pentru că mișcările interne din PSD au măcinat foarte mult partidul iar impunerea lui Horia Constantinescu de la București, în dauna lui Decebal Făgădău sau a lui Costin Răsăuțeanu a slăbit încrederea în partid a celor care au muncit trei ani și jumătate.

Cu încrederea puternic înșelată, membrii organizației PSD Municipiu merg apatici și anemici în pelerinajele lui Horia Constantinescu prin oraș și nu credem că îl vor vota căci nu au uitat trecutul zbuciumat și plin de jigniri al lui Horia la adresa lor, din campania din 2020, când actualul candidat i-a făcut albie de porci.

Dar și dacă aceștia trec peste înghițind o tonă de lămâie, electoratul care a votat masiv anti PSD, în 2020, nu o va face, mai ales în fața unei prestații lamentabile, de tip aurist a lui Horia Constantinescu.

Așa că dragi videospectatori nu plecați pe fentă căci cine vrea să ne fenteze este fix cel care are nevoia cea mai mare de voturi pentru a-l depăși totuși nemeritat pe Chițac!

Lucrurile stau în felul următor :

Vergil Chițac 25.3%

Stelian Ion 18.7%

Horia Constantinescu 16.8%

Ovidiu Cupșa 14.3%

Cezara Popescu 3,7%

Felicia Ovanesian 1,4%

În scurt timp vom face și o caracterizare a fiecărui candidat în parte pe care promitem s-o efectuăm cu cea mai mare bună credință, analizând minuțios toată cariera, viața și prezentul candidaților.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE