Irina, fiica lui Crinu Danu, șeful de la Marco Polo așteaptă copil cu Dragoș Buzăianu, nepotul lui Bogdan Nicolae Buzăianu de la energie


Irina Danu, fiica lui Crinu Danu, cunoscutul patron al restaurantului Marco Polo din Constanța, și-a unit destinele cu un controversat om de afaceri, Dragoș Buzăianu, nepotul magnatului energiei, Bogdan Nicolae Buzăianu.

Sărbătorile Pascale din acest an au fost deosebit de festive pentru familia Danu, ocazie cu care Irina Danu, fiica cea mare a patronului celebrului restaurant, s-a căsătorit cu Dragoș Buzăianu, iar în curând vor deveni părinți.

Confirmarea acestui eveniment a venit din partea lui Crinu Danu, care a dezvăluit informația pentru Ziarul Amprenta.

Irina Danu și Dragoș Buzăianu formează un cuplu din 2021, conform presei de socializare autohtone. Primul lor apariții publice au fost în luna mai 2021, când au fost surprinși de paparazzi la Mamaia, la Loft. Înainte de relația cu Irina Danu, Dragoș Buzăianu a fost căsătorit.

Dragoș Buzăianu este nepotul lui Bogdan Nicolae „Nicholas” Buzăianu, un om de afaceri controversat, cunoscut în trecut drept unul dintre cei mai importanți oameni din domeniul energiei din România, fiind etichetat ca ”cel mai mare băiat deștept”.

Potrivit informațiilor furnizate de cancan.ro, Bogdan Nicolae „Nicholas” Buzăianu a fost implicat în acuzații de devalizare a unui stat african și a Hidroelectrica. Cu toate acestea, a scăpat de orice urmări legale în dosarul Hidroelectrica, din cauza prescripției.

Dragoș Buzăianu este considerat drept mâna dreaptă a unchiului său, Nicolae Bogdan Buzăianu.

Într-un caz extrem de controversat, Bogdan Buzăianu și nepotul său, Dragoş Buzăianu, au fost declarați persona non grata în Gambia în 2019, după ce au fost implicați în mai multe scheme de afaceri cu fostul președinte al țării, Yahya Jammeh. Aceștia ar trebui să plătească statului gambian un prejudiciu de 45.318.000 de dolari, rezultat din evaziunea fiscală în exportul de lemn, conform unui raport al Comisiei parlamentare de anchetă din acea țară.

Bogdan Nicolae Buzăianu a renunțat la cetățenia română în 2008 și a devenit cetățean elvețian.

Conform presei tabloide din 2021, magnatul deține o vilă în valoare de 30 de milioane de euro, situată pe o colină din Beaulieu-Sur-Mer, o localitate exclusivistă între Nisa și Monaco, în sud-estul Franței. Reședința luxoasă a fost achiziționată de la un fost bancher elvețian.

De la începutul relației cu Irina Danu, Dragoș Buzăianu a adus-o în vila exclusivistă a unchiului său, conform revistei Ciao din 2021.

Se pare că Buzăianu mai deține și o altă vilă în aceeași localitate, cu vedere la mare.

Articole asemănatoare

Neversea 2024: Cel mai sigur loc public de la malul Mării Negre, la cea de-a șasea ediție

Constănțenii NU se mai pot debranșa de la termoficare în 2024

Curtea de Apel Constanța a dat o decizie definitivă în cazul lui Daniel Pedro Chiriac

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE