Administrația Fondului Imobiliar SRL Constanța atribuie contractul pentru servicii de curățenie și întreținere societății Cip Avantaj SRL

Administrația Fondului Imobiliar SRL Constanța a finalizat recent procedura publică de atribuire a contractului „Servicii de curățenie, igienă și întreținere curentă a clădirilor, a platourilor piețelor și a aleilor pietonale din parcul de distracții pentru o perioadă de 12 luni“. Contractul a fost atribuit societății Cip Avantaj SRL, pe data de 12 iunie 2024, având o valoare de 693.205,68 lei.

Detaliile Contractului

Suprafața totală vizată de acest contract este de 10.032,41 metri pătrați, iar serviciile vor fi prestate în municipiul Constanța la următoarele obiective:

  • Piața Brotăcei, strada Adamclisi
  • Piața Tomis Nord, strada Cișmelei
  • Piața Tic-Tac, strada Cișmelei
  • Piața Tomis III, strada Soveja
  • Piața I.L. Caragiale, strada I.L. Caragiale
  • Bazar Eliberării, strada Eliberării/strada I.L. Caragiale
  • Birou secretariat AFI SRL, strada Dezrobirii nr.118
  • Piața Grivița, strada Mihăileanu
  • Piața Pescăruș, strada Pescăruș
  • Piața Unirii, strada Răscoala din 1907, nr. 7A
  • Sediu AFI SRL, bd. Tomis, nr. 101
  • Punct de lucru – birouri AFI – strada Vârful cu Dor nr.10
  • Pista rolleri, skateri, bicicliști – “Gravity Park”, strada Soveja – Parc Tăbăcarie
  • Grup sanitar Piața Ovidiu

Despre Cip Avantaj SRL

Cip Avantaj SRL, înființată în 2006, are sediul social pe strada Gării din municipiul Tulcea și se ocupă de „activități generale de curățenie a clădirilor”. Cu un capital social subscris de 200 de lei, societatea este administrată de Ciprian Pericleanu-Grigore, care a avut mai multe mandate de consilier local în municipiul Tulcea din partea PNL și este în prezent membru al partidului Forța Dreptei.

Ciprian Grigore Pericleanu a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI), după ce firma părinților săi, Pericle Star SRL, a avut contracte cu municipalitatea din Tulcea. Ulterior, a fost ales președinte al Consiliului de Administrație al Radionav Constanța.

Performanțele Financiare

În anul 2022, Cip Avantaj SRL, cu 25 de salariați, a înregistrat o cifră de afaceri de 16.171.568 lei și un profit de 2.304.965 lei. În 2023, firma, cu 131 de angajați, a raportat o cifră de afaceri de 8.072.036 lei și un profit de 617.393 lei.

Portofoliul de Contracte

Firma Cip Avantaj SRL a obținut 130 de contracte de la autorități publice locale prin negociere directă și a câștigat 108 licitații organizate de instituții publice. Printre aceste instituții se numără Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Tulcea, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Tribunalul Ilfov, Municipiul Constanța, Agenția Națională pentru Locuințe, Ministerul Finanțelor, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Ministerul Administrației și Internelor – Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări, Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Alte Asocieri

Pericleanu-Grigore Ciprian mai este asociat în alte firme, inclusiv Perigem SRL Tulcea, Anaedygem SRL Tulcea, Global Greenfor Property SRL București, Periclestar SRL Tulcea și CP Eco Distribution SRL București.

Pentru mai multe informații despre procedurile publice și impactul acestora asupra județului Constanța, vizitați categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice” și consultați anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro și SEAP.

Articole asemănatoare

Neversea 2024: Cel mai sigur loc public de la malul Mării Negre, la cea de-a șasea ediție

Constănțenii NU se mai pot debranșa de la termoficare în 2024

Curtea de Apel Constanța a dat o decizie definitivă în cazul lui Daniel Pedro Chiriac

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE