Centru-suport al Blocului Național Sindical, la Brăila

Blocul Național Sindical (BNS) a anunțat deschiderea a patru centre-suport în patru regiuni ale țării, dedicate deservirii nevoilor membrilor de sindicat și a lucrătorilor care doresc să se alăture în viitor mișcării sindicale. Noile centre-suport au fost deschise în București, Brăila, Craiova și Cluj.

“Aceste locații au fost selectate strategic, pentru a acoperi o arie geografică cât mai extinsă și pentru a facilita accesul lucrătorilor din diverse sectoare de activitate la servicii esențiale oferite de BNS, atât în teren, cât și în format online. Echipele BNS din aceste centre sunt formate din experți specialiști în dreptul muncii, economie și comunicare/recrutare”, potrivit organizației sindicale.

Obiectivele centrelor includ consultanță și asistență juridică, suport în negocierea contractelor colective de muncă, consultanță în comunicare, recrutare și crearea de noi organizații. Aproape inutil să o mai spunem, centrul-suport regional de la Brăila va deservi și Galațiul, alături de județele Vrancea, Buzău, Tulcea, Constanța, Iași, Bacău, Vaslui, Neamț, Suceava și Botoșani. Centrul din Brăila este situat pe bd. Al.I. Cuza, nr. 32, etaj 2, bir. 2-3.

Articole asemănatoare

Oază de vis, liniște și frumusețe – Festivalul lavandei de la Bărăganu, Brăila.

Hai-hui prin istorie. Mai puțin știute despre Brăila

Rădiţa şi Lalu, protagoniştii noului caz “Caracal” de la Brăila

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE