Primăria 23 August caută furnizor pentru echipamente digitale in sălile de clasă, finanțare PNRR 150.000euro


Primăria 23 August caută o firmă care să livreze echipamente IT&C și licențe software pentru dotarea sălilor de clasă, finanțarea fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

Anunțul privind această achiziție a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, precizând că atribuirea contractului se va face prin licitație deschisă, având ca bază criteriul cel mai bun raport calitate-preț.

Potrivit informațiilor oficiale, valoarea estimată a contractului este de 755.497,16 lei fără TVA, adică peste 150.000 de euro, la cursul valutar actual.

Denumirea contractului este „Furnizare de echipamente IT&C si licente software pentru proiectul PNRR Dotări 2023-6468“.

În descrierea achiziției se menționează că acesta vizează dotarea cu infrastructuri și instrumente digitale pentru predare, inclusiv proiectoare, sisteme de înregistrare video, sisteme de sunet, camere video și echipamente audio pentru înregistrarea lecțiilor, precum și echipamente cu softuri pentru arhivarea resurselor digitale de predare și echipamentele de infrastructură subiacente, cum ar fi electroinstalațiile, rețelele LAN și wi-fi, necesare pentru utilizarea echipamentelor didactice digitale în 28 de săli de clasă.

Impactul investiției la nivelul beneficiarilor finali, unității de învățământ dotată, va fi semnificativ și de lungă durată. Aceasta va contribui la îmbunătățirea actului educational, asigurarea conformării cu standardele impuse în domeniu și va facilita: creșterea nivelului de adaptare la societatea digitală, asigurarea profilului de formare al absolventului de gimnaziu cu un set relevant de competențe generale și specifice pentru societatea actuală, creșterea calității și diversificării ofertei educaționale, accesibilitatea procesului de predare-învățare-evaluare și incluziunea, creșterea atractivității școlii, reducerea absenteismului și abandonului școlar, încurajarea performanței școlare, îmbunătățirea moralului și sănătății mentale a copiilor și cadrelor didactice, precum și creșterea capacității unităților școlare de a utiliza metode pedagogice moderne.

Contractul are o durată de 90 de zile și se încadrează în proiectul cu finanțare europeană „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale «George Coșbuc» 23 August“.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 mai 2024, ora 15.00, iar ofertele vor fi deschise în aceeași zi în SEAP. Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 30 septembrie 2024.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Mugur Viorel Mitrana (Primar), Danut Trusca (Viceprimar), Virginia Sonmez (Secretar general), Maria Daniela Silvia, Bălăucă Jana, Lazăr Liliana, Murgu Daniela, Morie Iulia Cristina, Iacob Elena, Mihai Ludlmila Dana (inspector), Elena Coanda (reprezentant firma de consultanță în domeniul achizițiilor publice); și consilierii locali: Calmbach Vasile-Albert, Ciuperca Gheorghe, David Valentina, Demir Demirel, Fusaru Ileana, Giurcanas Iuri, Medrega Marin, Mola Ali-Sinan, Ion Petrache, Raita Nicolae, Saledin Gerhan, Soare Daniel, Voșloban Victor.

Informațiile prezentate în acest articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Articole asemănatoare

Plaja bijuterie sălbatică descoperită de puțini turiști

Cristian Stanciu propune la 23 August creșterea înălțimii imobilelor cu extra 2Etaje

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE