Film: 21 de Rubini de Ciprian Mega (vezi film online subtitrat)

Să rămâi captivat timp de două ore și jumătate la un film românesc fără să simți nicio clipă de plictiseală este într-adevăr o performanță. Filmul are un curaj extraordinar nu doar pentru că spune adevărul în fața noastră despre societatea in care traim, ci și pentru că este cu adevărat un act de curaj să faci un film într-o perioadă în care producțiile românești de referință sunt “Teambuilding” și alte filme similare în care limbajul este extrem de licențios.

„Nu știu cum vedeți dumneavoastră România. Eu cam așa o văd…”, spune preotul cineast Ciprian Mega,

vezi 21 de Rubini online integral in format HD, gratuit cu subtitrare in romana.

“21 de Rubini” este o amintire că, în ciuda tuturor obstacolelor și limitărilor, există încă regizori și artiști curajoși care sunt dispuși să spună povești adevărate și să aducă la lumină realitățile noastre uneori dificile.

Este un film care merită văzut și la care merita reflectat, un film care nu va fi uitat prea curând.

Articole asemănatoare

Consiliul Județean Brăila (CJ Brăila) și cunoscutul caricaturist Costel Pătrășcan

URSULEȚUL DE AUR: Artista Teodora Dănțăușa a câștigat titlul la Etno

Eveniment spiritual la Biserica „Sfântul Antonie cel Mare” din Constanța

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE