Curs de formare: Creșterea impactului comunitar în activitățile Corpului European de Solidaritate

Termen limită: 24 iunie 2024 23:59 GMT+0000 | Aplicați  aici 

Date: 14-18 octombrie 2024 Eligibilitate:  Țări din Programul Erasmus+ Tineret și țări partenere învecinate cu UE Locație: Rotterdam, Țările de Jos

Sunteți implicat activ în implementarea proiectelor de voluntariat și solidaritate? Doriți să învățați cum să creați, să măsurați și să îmbunătățiți impactul inițiativelor dvs.? Vrei să înveți cum să proiectezi activități de voluntariat într-un mod în care acestea „să facă o schimbare”? Continuați să citiți, pentru a afla mai multe despre acest antrenament.

Mai multe despre cursul de formare

În timpul acestui training, veți avea șansa de a aprofunda conceptul de impact asupra comunității. În plus, veți învăța ce înseamnă cu adevărat „a face o schimbare” și cum să proiectați cel mai bine activități de voluntariat.

Pe parcursul cursului de formare vei:

  • Înțelegeți impactul asupra comunității dvs. învățând despre comunitățile în care lucrați și identificați impactul pe care doriți să-l obțineți.
  • Creați un plan de acțiune pentru a spori impactul asupra comunității al activităților dvs. de voluntariat.
  • Obțineți informații despre instrumentele și metodele eficiente pentru a crea și măsura impactul.
  • Inspirați-vă de practicile de succes din Țările de Jos și conectați-vă cu un grup divers de colegi care au aceleași idei din întreaga Europă și nu numai.

Acest eveniment este organizat de Agenția Națională Olandeză pentru Tineret Erasmus+, Erasmus+ Sports și Corpul European de Solidaritate, în colaborare cu Centrul de Resurse al Corpului European de Solidaritate SALTO.

Cine ar trebui să aplice?

Acest training salută participanții cu diferite niveluri de experiență, care sunt interesați de subiectul impactului asupra comunității . Cu toate acestea, următoarele persoane ar putea beneficia cel mai mult de pe urma instruirii:

  • Persoane care implementează activ proiecte de voluntariat și/sau solidaritate.
  • Lucrătorii de tineret care sprijină tinerii în activitățile Corpului European de Solidaritate.
  • Coordonatori și manageri de voluntariat.
  • Mentori, tutori sau antrenori ai voluntarilor europeni.
  • Participanți din Programul Corpului European de Solidaritate sau din țările partenere.

Costuri și finanțare

Agențiile naționale participante ale Corpului European de Solidaritate finanțează acest proiect. Cu toate acestea, taxa de participare variază în funcție de țară, așa că vă rugăm să contactați agenția națională pentru detalii.

Agenția Națională de găzduire acoperă cazarea și masa. În plus, SALTO locală sau agenția națională poate suporta costurile de călătorie.

Ești interesat să aplici pentru cursul de formare? Înregistrați-vă participarea urmând linkul de înregistrare  și urmând pașii sugerați.

Articole asemănatoare

Topul Times Higher Education

Alăturați-vă Europe Talks Solidarity pentru o imagine de ansamblu asupra solidarității în domeniul tineretului

Alăturați-vă Breakthrough Junior Challenge și împărtășiți-vă pasiunea pentru știință

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE