Alăturați-vă Breakthrough Junior Challenge și împărtășiți-vă pasiunea pentru știință

Termen limită: 25 iunie 2024 23:59 GMT-0700 | Aplicați aici
Eligibilitate:  Oricine cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani
Premiu:  Bursă post-secundară – 250.000 USD, Premiu pentru profesorul dumneavoastră – 50.000 USD, Laboratorul de științe revoluționare – 100.000 USD

Ești pasionat de știință și ai un talent pentru a explica probleme complexe? Puteți împărtăși cunoștințele dvs. în mod creativ și implicat cu alții? Breakthrough Junior Challenge creează o platformă perfectă pentru a vă prezenta strălucirea și pentru a câștiga premii incredibile.

Această provocare este unică, deoarece trebuie să creați un scurt videoclip care explică o idee științifică complexă. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre concurs.

Ce trebuie să faceți pentru a participa la Breakthrough Junior Challenge

Pasul 1: Alegeți subiectul dvs

Selectați o teorie, un concept sau un principiu provocator, dar important de înțeles. Subiectele eligibile sunt în fizică, științe ale vieții sau matematică. Cheia este să alegeți un subiect care este atât fascinant, cât și complex.

Pasul 2: Creați-vă videoclipul

Produceți un scurt videoclip (nu mai mult de 2 minute) care explică subiectul ales într-un mod imaginativ și iluminator. Gandeste in afara cutiei! Cu cât videoclipul tău este mai extraordinar, cu atât mai bine. Utilizați ajutoare vizuale, cum ar fi animații, simulări, demonstrații fizice sau orice altceva pentru a face explicația cât mai captivantă și cât mai clară posibil. 

Pasul 3: Trimiteți și distribuiți

Încărcați videoclipul pe YouTube și partajați linkul în aplicația dvs. Nu uitați să vă alăturați paginii de Facebook Breakthrough și să vă distribuiți videoclipul pe propria pagină de Facebook. Interacționează-te cu comunitatea alăturându-te la procesul de evaluare de la egal la egal, în care vei revizui și vei nota trimiterile de la alți cinci concurenți.

Eligibilitate, criterii de jurizare și premii

Concursul este deschis persoanelor cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani (încă nu au împlinit 19 până la 1 octombrie și cel puțin 13 până la 1 aprilie). Sunt bineveniți participanți din întreaga lume, inclusiv elevi educați acasă și studenți cu dizabilități.

Ghid de conținut

Intrarea dvs. trebuie să fie în limba engleză, iar orice alte persoane identificabile din videoclipul dvs. trebuie să-și fi dat consimțământul expres sau să fie în domeniul public.

Lucrarea dvs. trebuie să fie originală și creată exclusiv de dvs., fără a încălca drepturile terților.

Premii

Bursă post-secundară de 250.000 USD: Această bursă trebuie utilizată pentru școlarizare și taxe la colegii și universități din întreaga lume.

Premiul pentru profesor de 50.000 USD: un cadou în bani pentru profesorul care te-a inspirat în domeniul pe care îl reprezentați.

100.000 USD Breakthrough Science Lab: Un premiu pentru a finanța renovări sau completări la laboratorul de știință al școlii tale.

Ești interesat să aplici pentru Breakthrough Junior Challenge? Înregistrați-vă participarea urmând linkul de înregistrare  și urmând pașii sugerați.

Articole asemănatoare

Topul Times Higher Education

Alăturați-vă Europe Talks Solidarity pentru o imagine de ansamblu asupra solidarității în domeniul tineretului

Sunt deschise aplicațiile pentru Premiul Zayed pentru Sustenabilitate

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE