DEER şi-a desemnat câştigătorii competiţiei “Trofeul Electricianului 2024 

DEER şi-a desemnat câştigătorii competiţiei “Trofeul Electricianului 2024 Distribuţie Energie Electrică Romania – DEER, companie membră a Grupului Electrica, şi-a desemnat, dintre cei mai buni specialişti, câştigătorii pe companie ai concursului profesional ”Trofeul Electricianului”. Aceştia vor participa, în perioada 7-12 iulie, la Cluj – Napoca, la faza pe ţară a competiţiei. Etapa finală pe companie a Trofeului s-a desfăşurat la Oradea. În cadrul unei festivităţi de excepţie, cei mai buni electricieni şi dispeceri ai DEER au primit premiile de la membrii Consiliilor de Administraţie ai Grupului Electrica şi ai DEER, precum şi de la conducerea executivă a celor două companii.
Au fost 27 de câştigători ai etapei pe companie. Marele premiu – Trofeul Electricianului DEER 2024 a fost câştigat de Sucursala Baia Mare.
Însă şi Galaţiul a avut câştigători. Astfel, Locul 1 la categoria ”Electrician montare şi reparaţii echipament primar din staţii electrice de transformare de 110 kV/MT” a revenit lui PRICOPE ROMICĂ LIVIU, SILION VIOREL s-a clasat pe primul loc la categoria ”Electrician defectoscopie LES de MT şi JT”, iar locul III la categoria ”Dispecer Energetic de Distribuţie” a fost ocupat de GAVRIL FLORIN.
Trofeul Electricianului a ajuns, anul acesta, la cea de-a 42-a ediţie. Este un concurs profesional, cu traditie, iniţiat de compania Electrica în anul 1977 şi reluat în 1995. Este cel  mai longeviv şi de anvergură concurs profesional din România.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE