Ziua Internațională a femeilor din domeniul maritim, sărbătorită la ANR

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor din Domeniul Maritim, sărbătorim astăzi contribuțiile remarcabile ale doamnelor din acest sector vital!

Organizația Maritimă Internațională (IMO) își dedică eforturile promovării egalității de gen în sectorul maritim. Prin intermediul unor numeroase inițiative și programe, IMO sprijină și încurajează participarea femeilor în toate aspectele industriei maritime. Programul “Women in Maritime” reprezintă un exemplu în acest sens, oferind oportunități de formare, dezvoltare profesională și mentorat pentru femeile din acest domeniu.

Colaborând cu diverse organizații naționale și internaționale, IMO lucrează la crearea unor politici și strategii publice care să asigure un mediu de lucru incluziv și echitabil. Această abordare contribuie la dezvoltarea unei industrii maritime mai diverse și mai puternice, în care toți profesioniștii, indiferent de gen, pot aduce contribuții valoroase la creșterea și inovația sectorului.

„Dragele noastre colege,

Vă felicităm și vă apreciem pentru munca și dedicarea voastră. Sunteți modele de curaj, profesionalism și determinare, iar contribuția voastră este esențială pentru progresul sectorului maritim.

Cu respect și admirație, vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți!”, au transmis reprezentanții Autorității Navale Române.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE