US: Noul film „The Apprentice”, Donald Trump și Roy Cohn


Noul film „The Apprentice” („Ucenicul”) a avut premiera mondială luni, 20 mai, la Festivalul de Film de la Cannes. Această producție biografică, care îl are în centru pe Donald Trump în tinerețea sa ca dezvoltator imobiliar în New York-ul anilor 1970 și 1980, explorează influența mentorului său, avocatul Roy Cohn. În film, Trump este interpretat de actorul Sebastian Stan, iar Jeremy Strong joacă rolul lui Roy Cohn .

Roy Cohn, o figură controversată și influentă în politica și cultura americană, este cunoscut pentru rolul său în condamnarea cuplului Rosenberg și ca mâna dreaptă a senatorului Joseph McCarthy în perioada vânătorii de comuniști din anii 1950. Cohn a fost, de asemenea, un avocat notoriu care a reprezentat atât mafioți, cât și pe Donald Trump, ajutându-l în diverse probleme legale, inclusiv într-un proces de discriminare rasială intentat de guvernul american .

Filmul „The Apprentice” prezintă ascensiunea lui Trump și relația sa complexă cu Cohn, arătând cum mentorul său l-a învățat tehnici de manipulare și intimidare. Regizorul Ali Abbasi a creat o producție provocatoare, care include scene brutale și controversate, cum ar fi o scenă de viol asupra Ivanei Trump, bazată pe acuzațiile ulterioare retrase ale acesteia din timpul procedurilor de divorț .

Premiera filmului a fost întâmpinată cu recenzii pozitive și o ovație de opt minute la Cannes, dar a stârnit și controverse, în special din partea echipei lui Donald Trump. Steven Cheung, șeful de comunicare al lui Trump, a calificat filmul drept „pură ficțiune” și a anunțat intenția de a lua măsuri legale împotriva producătorilor, acuzându-i de interferență electorală .

Articole asemănatoare

Violatorul homosexual Corneliu Onilă, fost episcop de Huși, condamnat la 8 ani cu executare

Academia Română ar putea rămâne fără Mugur Isărescu și actualul vicepreședinte al înaltului for academic, Mircea Dumitru, fost turnător al Securității

Nicki Minaj, cerinţe extravagante la prima venire în România

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE