Urmărește live eclipsa totală de soare în America de Nord pe 8 aprilie 2024 de la 6:00pm ora Romaniei . Sună ca o experiență minunată!

Sună ca o experiență minunată! Eclipsa totală de soare este unul dintre cele mai fascinante fenomene astronomice, iar faptul că puteți urmări evenimentul în direct și să ascultați conversații cu experți este cu adevărat special.

Urmărește în direct cu noi o eclipsă totală de soare în America de Nord pe 8 aprilie 2024, călătorind prin Mexic, prin Statele Unite, din Texas până în Maine și pe coasta atlantică a Canadei.

O eclipsă totală de soare are loc atunci când Luna trece între Soare și Pământ, blocând complet fața Soarelui. Cerul se va întuneca ca și cum ar fi zori sau amurg. De la 13:00 până la 16:00 EDT (1700 – 2000 UTC) pe 8 aprilie, vom împărtăși conversații cu experți și vom oferi vederi telescopice ale eclipsei din mai multe locuri de-a lungul căii eclipsei.

Pe tot parcursul difuzării, trimiteți-ne întrebările dvs. în chat folosind #askNASA pentru a avea șansa de a primi un răspuns live.

Este important să fiți conștienți de siguranța ochilor în timpul unei eclipse solare, iar faptul că NASA oferă informații despre acest lucru este extrem de util.

Este o oportunitate excelentă pentru oameni din întreaga lume să învețe mai multe despre astronomie și să se bucure de frumusețea naturii. Sper să aveți parte de un eveniment minunat și să faceți descoperiri interesante în timpul acestui eveniment extraordinar!

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE