România și-a promovat oferta turistică la ITB China

ITB China este cea mai importantă expoziție comercială dedicată exclusiv profesioniștilor de profil, axată pe piața chineză de călătorii, informează Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Evenimentul se desfășurat la Shanghai, în perioada 27-29 mai și este o platformă ideală pentru expozanți de a se conecta cu agenții de turism, hoteluri, companii aeriene din întreaga lume, precum și cu alte entități care activează în acest sector, în scopul încheierii de parteneriate și relații de afaceri. Standul național, organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, are o suprafață de 54 mp, și găzduiește mai mulți parteneri: Holiday to Romania, World Synergy Travel, Global Transilvania Medical Health, Exact Tour, Primăria orașului Borșa și Organizația de Management al Destinației Maramureș.

Suplimentar, Consulatul General al României la Shanghai va organiza, într-un spațiu special dedicat, o serie de degustări cu produse românești. Pe întreaga durată a manifestării expoziționale, Gabriel Costin Furtună va susține momente artistice, interpretând melodii autentice la nai. Oficialii români au exprimat apreciere pentru participarea României la ITB China, considerând această acțiune o reală oportunitate pentru creșterea vizibilității destinației noastre pe această piață importantă.

Pentru a maximiza prezența țării noastre la ITB China, ministerul va organiza și un eveniment special, intitulat „Romania: The Gateway to Eastern Europe – Networking & Business Opportunities”. Organizația Mondială a Turismului a prezentat perspective optimiste, care previzionează faptul că aproximativ 100 de milioane de turiști chinezi sunt așteptați să își petreacă vacanțele în străinătate până în 2025. În lumina tendințelor recente, China este pe cale să atingă acest obiectiv mai devreme”, transmite MEAT.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE