Primăria Constanța vrea pasaj subteran în zona Piața Grivița

Primăria Constanța vrea să resistematizeze modul de circulație din zona Pieței Grivița. În acest sens a lansat în consultare publică intenția de a elabora Planul Urbanistic Zonal, care urmărește modernizarea pieței dar și pietonizarea anumitor segmente de stradă din împrejurimi.

Astfel, municipalitatea dorește amenajarea unor locuri de parcare în subteran și interzicerea accesului automobilelor și parcarea pe viitoarea arie pietonală. Astfel, se propune pietonizarea segmentelor de stradă aferente străzilor: Grivița, Jupiter, Mercur, Lazăr cuprinse în limita de reglementare a prezentului Plan Urbanistic Zonal. Accesul carosabil pentru imobilele cuprinse în zona de reglementare, se va realiza în regim special pentru riverani. Se propune realizarea unui parcaj subteran care să asigure necesarul locurilor de parcare pentru piața agroalimentară, locatari și pentru vizitatorii zonei. Accesurile carosabile se vor realiza prin rampe ce vor avea acces din străzile Ștefan Mihăileanu și Strada Constantin Brătescu-Strada Mercur. De asemenea, parcajul subteran va facilita pietonizarea zonei, regulamentul interzicând accesul automobilelor și parcarea pe viitoarea arie pietonală.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE