Pompierii au intervenit în Conacu, Constanța in noaptea de duminică spre luni, 14 -15 aprilie, pentru a stinge un incendiu . Au descoperit trupul spânzurat al proprietarului.

O tragedie a avut loc în județul Constanța, în localitatea Conacu din comuna Cobadin. Pompierii au intervenit în noaptea de duminică spre luni, 14 spre 15 aprilie, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă. După ce au lichidat incendiul, au descoperit într-o anexă trupul unui bărbat spânzurat, care s-a dovedit a fi proprietarul.

Potrivit informațiilor disponibile, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, locuia acolo cu familia și deținea și un mic magazin în Conacu. Era o persoană bine integrată în comunitate, iar locuitorii zonei sunt șocați și încă încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Primarul din Cobadin, Cristian Telehoi, a declarat pentru Focus Press că familia era foarte respectată în comunitate, fiind cunoscută drept muncitoare și stabilă. Vecinii lor nu își pot explica tragedia care a avut loc.

Potrivit poliției, bărbatul ar fi dat foc casei și apoi s-ar fi spânzurat. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Un dosar de cercetare penală a fost întocmit pentru infracțiunile de distrugere și ucidere din culpă.

Articole asemănatoare

Violatorul homosexual Corneliu Onilă, fost episcop de Huși, condamnat la 8 ani cu executare

Academia Română ar putea rămâne fără Mugur Isărescu și actualul vicepreședinte al înaltului for academic, Mircea Dumitru, fost turnător al Securității

Nicki Minaj, cerinţe extravagante la prima venire în România

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE