Pasarela din Mamaia, finanțată în 2012 de Radu Mazăre aproximativ un milion de euro nu poate fi redeschisă


Pasarela din Mamaia, situată în zona Hotelului Victoria, nu va fi reabilitată în viitorul apropiat, deși Primăria Constanța a alocat fonduri pentru repararea acesteia încă din anul trecut. Cu toate acestea, proiectul de reabilitare nu a fost pus în aplicare, iar pasarela a rămas în aceeași stare.

Inaugurată în 2012, pasarela din Mamaia a suferit mai multe modificări în ultimii ani din cauza lucrărilor de extindere a plajelor din stațiune. În 2019, ea a fost închisă temporar pentru lucrări de reparații și întreținere, iar în 2021 a fost îngropată o parte din ea în urma lucrărilor de înnisipare a plajei. În 2022, s-a efectuat o expertiză tehnică asupra construcției și au fost extrași piloții de pe zona înnisipată.

În vara anului trecut, Primăria Constanța a început elaborarea documentației tehnico-economice pentru reabilitarea pasarelei. Contractul în valoare de 230.000 de lei a fost câștigat de Mida Expert Proiect SRL și are o durată de 24 de luni. În prezent, se lucrează pentru obținerea avizelor necesare, iar actele au fost deja depuse.

Inițial, pasarela a fost finanțată în 2012 cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și din bugetul Municipiului Constanța. Investiția totală, conform declarațiilor primarului Radu Mazăre din acea perioadă, s-a ridicat la aproximativ un milion de euro.

Articole asemănatoare

Violatorul homosexual Corneliu Onilă, fost episcop de Huși, condamnat la 8 ani cu executare

Academia Română ar putea rămâne fără Mugur Isărescu și actualul vicepreședinte al înaltului for academic, Mircea Dumitru, fost turnător al Securității

Nicki Minaj, cerinţe extravagante la prima venire în România

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE