Ora Pământului, marcată în Parcul Arheologic din Constanța

În fiecare an, la sfârșitul lunii martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. Ediția a 18-a va avea loc sâmbătă, 23 martie 2024, la ora 20:30.

La Constanța, ONG Mare Nostrum ne îndeamnă să stingem lumina sâmbătă, 23 martie, în intervalul orar 20:30 – 21:30.

Evenimentul va fi marcat în Parcul Arheologic din oraș, unde aleile se vor transforma într-un tablou viu, iluminat de sute de lumânări în suporturi decorative cu tematică marină.

De asemenea, va fi organizată o expoziție și va exista un foto corner.

„Admiră creativitatea tinerilor la expoziția de angajamente (pledges) a școlilor și lasă-te inspirat de pasiunea lor pentru protecția mediului. Este momentul să vezi cum viitorul verde ia formă prin ochii lor! Foto corner-ul memorabil: Pregătim trei rame foto unic decorate, perfect instagramabile!”, au transmis reprezentanții Mare Nostrum.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE