INFORMAȚIA ZILEI – 10 iunie 2024

Bună ziua, toți ochii sunt ațintiți asupra Franței, deoarece câștigurile extremei-dreapte în votul pentru Parlamentul European l-au determinat pe președintele rănit Emmanuel Macron să convoace alegeri naționale anticipate.

În altă parte, ministrul centrist al Israelului, Benny Gantz, părăsește guvernul lui Netanyahu, iar Tesla apelează la fanii micii acționari ai lui Musk pentru a-i susține salariul de 56 de miliarde de dolari.

Cele mai bune știri de astăzi

Despre Alegeri Sondajele au arătat întotdeauna ce se dorește să fie, niciodată ce este în realitate. Mai ales în țara noastră. Nu spun cine sunt cei care doresc. Sondajele și estimările au rolul de a influența nu doar votul ci, în multe cazuri, ce trebuie anunțat după numărătoarea voturilor. Noi nu am avut alegeri libere de 20 de ani, adica de la aderarea la NATO. O privire mai atenta dezvaluie ca stapanii straini ai tarii au decis sa planteze cancerul USR acolo unde trebuie. Iar metastaza va veni cand trebuie. Nu avem nici cea mai mica sansa de suveranitate. Revenind la alegeri, simptomul cel mai clar al fraudei este scorul strans. De fapt, nu e niciun scor strans, Sistemul creeaza suspansul si da cetatenilor impresia victoriei inexorabile, la mustata, si cu atat mai rasunatoare, a Raului. Un Rau care va cuprinde tot.

Victoria adevarata este cea din Franta, acolo multe se vor modifica radical: piticul politic Micron va deveni mult mai mic. Dar la noi?? Nu se schimba nimic. Tot pe loc pe loc pe loc sa rasara nenoroc. Europa ne calareste, America la fel . Nu vor ei ca tocmai acum in prag de razboi mondial Sa le strici treaba . Istoria se repeta. Dumnezeu cu mila. Experimentul România continua. SUA și UE pot fi mândri de noi. Colonia merge mai departe in cântece de fanfara și imnuri de bucurie. În toate partidele așa-zis câștigătoare ponderea bărbaților pe listele de alegeri sunt prezenți bărbați cu 99%. Excepție făcând SOS România . Acesta este adevărul.

ALEGERI ÎN TOATĂ LUMEA Câștigul extremei dreapte în votul pentru Parlamentul European au adăugat incertitudine în direcția politică viitoare a Europei . În timp ce partidele de centru, liberale și socialiste urmau să păstreze majoritatea în parlamentul cu 720 de locuri, votul a dat o lovitură internă atât liderilor Franței, cât și Germaniei.
Franța a început să se pregătească pentru alegeri , după ce președintele Emmanuel Macron a convocat alegeri legislative fulminante , în urma unei pierderi serioase în votul Parlamentului European față de partidul de extremă dreapta Marine Le Pen. Șeful Biroului Richard Lough se alătură podcastului Reuters World News cu informații despre mișcarea riscantă a lui Macron.
Prim-ministrul irlandez Simon Harris ar putea fi tentat să convoace alegeri naționale anticipate după ce rivalul Sinn Fein a eșuat la voturile consiliilor locale, răsturnând așteptările că partidul unității pro-irlandez ar fi setat să guverneze Irlanda pentru prima dată.

Parlamentul European, viraj brusc spre dreapta după alegeri: Înfrângeri umilitoare pentru Macron, Scholz și Nehammer * Partidele de dreapta au înregistrat câștiguri majore în alegerile parlamentare din Uniunea Europeană, aducând înfrângeri umilitoare cancelarului german Olaf Scholz, președintelui francez Emmanuel Macron și cancelarului austriac Karl Nehammer, relatează Al Jazeera.

Susținătorii partidului de extremă-dreapta Mitingul Național francez reacționează după închiderea urnelor la Paris. REUTERS/Sarah Meyssonnier

Marine Le Pen – VICTORIE MAJORĂ ÎN FRANȚA: De două ori mai multe mandate decât partidul președintelui progresist-globalist. Macron dizolvă Adunarea Națională și anunță alegeri anticipate. Belicosul Macron si altii ca el in Europa împreuna cu un dement de peste ocean au dat unda verde la acțiuni care vor declanșa un război atomic.Si ăștia apăra Europa? Iluzii si miraje… Chiar daca ar ajunge sa guverneze Franta, degeaba. Marine Le Pen a distrus partidul tatalui sau Jean Marie Le Pen, Frontul National, renumindu-l RN si epurandu-l de toate elementele cu adevarat nationale si crestine. Actualul partid, vanturat ca o gogorita (falsa) de “establishment: este total in favoarea avortului, a normalizarii homosexualitatii si transgenderismului, denigreaza trecutul nationalist francez ca sa multumeasca pe stapanii de la New York si Tel Aviv, etc. Este o adevarata rusine si o gluma sinistra.

Romania Securista are întotdeauna variantele sale aprobate de către partenerul strategic, Lucuriciul cu pretenții de cea mai democrata națiune. Națiunea pumnului în gura, a cismei pe gat și a bocancului pe coloana vertebrala. Dacă ii privești candidații la alegerile, din toamna, poți afirma cu certitudine ca USA e o tara bolnava de Alzhaimer, fără memorie, fără recunoștință și fără respect pentru cei care o îngrijesc ca să nu uite sa meargă la buda ca sa nu facă pe ea și sa miroase și mai urat decât miroase acum. Despre celalalt candidat ce sa mai spunem?

In mandatul sau, Dragnea a fost executat, iar Klema de prins rufe, Klem, stăpânul absolut al tarii. Avandu-i pe comasati alături și pe cei din Forță în regim de rahat a Dreptei, jocul pe terenul coloniei poate continua fără probleme, având același rezultata și aceeași învingători. Când ești sluga, ținută la îngrășat, cu singura condițiile sa stai cu caini zi și noapte pe oi, ca sa le duci la păscut doar in locurile permise de licurici și sa nu le lași ca să behăie ceva urat la adresa stăpânilor de peste balta, e normal ca statul paralel sa numească pe cine dorește în postul de sluga șefa. Ca o fi Burdujitul , ca o fi Mucusul, ca o fi o ceapa degerata cu patru stele verzi pe pereții roz bombon lgbtiqist , atitudinea lui fata de broasca raioasa de peste balta și fata de noi va fi aceeasi. Tara asta are atat de multe slugi, una mai miloaga și mai cqcacioasa decât alta, incat nu e greu sa alegi una care sa linga cisma care sta cu dispreț peste trupul tarii și apoi sa o lustruiasca cu obrajii groși.

După cum declara președintele Serbiei, Aleksandar Vucic ieri: „Nimeni nu vrea să ajungă la pace, nimeni nu vorbește de pace. „Pace” este un cuvânt aproape interzis”. Nu vi se pare straniu faptul că mai toate țările NATO vor și se pregătesc de război, excepție Ungaria și Slovacia? Așa, la unison, la toți conducătorii acestor țări le-a intrat brusc în cap ideea că după ce rușii cuceresc Ukraina vor ataca NATO chiar dacă raportul de forțe este de 7 la 1 în favoarea NATO. Ai impresia că au primit toate un ordin de nerefuzat. De unde oare să fi primit ieoropenii ordinul? De la Putin în nici-un caz. Numai în filmele americane de SF, cowboy-ul american se duelează în același timp cu șapte bandiți și-i împușcă pe toți 7 dintr-un singur foc spre deliciul iubitorilor de dreptate făcută de unul singur. Evident filmele sunt făcute după rețeta amerikană: partea întâi, partea a doua și răzbunarea. Urmatoarea mutare a Rusiei: trimiterea de rachete catre Iran, Yemen si Siria.. sa fim seriosi: Europa si America sunt doar sclavii Israelului. si rusii si chinezii stiu asta… la ordinul israelului politicienii ‘europeni’ si americani au trecut la distrugerea tarilor lor si la inlocuirea populatiei europene cu indieni si africani.. daca europenii nu ar fi fost sclavi, nu ar fi acceptat autodistrugerea.

Oare devine Europa un Afganistan sub dublă ocupatie: americană și musulmană? Fie si sub masca unui fals război( vezi pandemia),nenorociții de parteneri strategici isi exportă inflația,reduc șomajul acasă,secuiesc europenii de ce le-a mai rămas si lasă în urmă un Europestan docil sub legea Schariei! Romania este impinsa treptat… dar se si LASA impinsa. Nu vad nici un efort de abatere de la dezastru. Intreaga omenire pare a suferi de orbire congenitala sau este sub stare de halucinatie colectiva. Parca nimeni nu se trezeste de sub hipnoza impusa si nu realizeaza exact ce inseamna un razboi, cu mijloacele actuale. Cand se va trezi din blegeala, va fi prea tarziu.

Lumea se pregătește de al Treilea Război Mondial În țări ale UE se reintroduce serviciul militar obligatoriu.. Postul de știri maghiar Divány enumeră țările din Europa care au impus serviciul militar obligatoriu. Mai multe țări reintroduc serviciul militar obligatoriu, iar unii politicieni din UE ar saluta o reintroducere uniformă în întreaga UE. Portalul maghiar de știri Divány enumera țările care au reintrodus recrutarea. Armatele statelor din Europa au efective insuficiente, recunosc tot mai multe țări europene. Liderii UE și conducerea Partidului Creștin Democrat German au adus în discuție ideea reintroducerii serviciului militar obligatoriu. Congresul partidului din luna mai a adoptat o propunere ca tinerii să fie obligați să servească pentru o anumită perioadă fie în armată, fie în sectorul social. Manfred Weber, liderul Partidului Popular European, a făcut o declarație similară, spunând că va extinde recrutarea pe întreg continentul. Germania a desființat recrutarea în 2011, iar aceasta va fi reintrodusa treptat. Guvernul german ar reintroduce recrutarea obligatorie pentru tinerii de 18 ani. În Suedia, toți cetățenii, bărbați și femei, se vor înregistra și iși vor indica disponibilitatea de a servi în armată. În prezent, doar o mică parte dintre cetatenii majori sunt efectiv recrutați în armată. Danemarca plănuieste să introducă recrutarea femeilor în 2026. Serviciul militar este obligatoriu în următoarele țări europene: Cipru, Grecia, Austria, Lituania, Letonia, Estonia, Finlanda, Suedia, Cipru, Danemarca și Suedia. Letonia este cea mai recentă țară care a reintrodus sistemul. Toți bărbații cu vârsta între 18 și 27 de ani trebuiesă se reînroleze în 2023 pentru 11 luni de serviciu obligatoriu, în timp ce serviciul militar este voluntar pentru femei. Lituania a decis în 2015 să introducă serviciul militar obligatoriu, tot ca răspuns la situația geopolitică. Si Finlanda a decis cu privire la serviciul militar obligatoriu, cu perioade de 165, 255 sau 347 de zile. De la vârsta de 18 ani, toți bărbații pot fi chemați, iar serviciul militar este obligatoriu până la vârsta de 30 de ani, după care finlandezii sunt considerați rezerviști. Exemplul suedez, deja menționat, este o curiozitate în Europa, unde femeile, pe lângă bărbați, se pot înscrie și pe baza declarației lor.

În Grecia, serviciul militar este obligatoriu între 19 și 45 de ani, de obicei pentru 9-12 luni, durata în funcție de tipul de forță, iar în Cipru este obligatoriu pentru cei peste 18 ani. În Danemarca, serviciul militar este similar. la sistemul maghiar desființat, tinerii de 18 ani fiind nevoiți să slujească timp de 4-12 luni, care poate fi înlocuit cu muncă în folosul comunității. Cei care doresc să-și continue studiile după școala gimnazială își pot amâna serviciul militar obligatoriu până la vârsta de 25 de ani.

În Austria, la un referendum din 2013, peste 59 la sută din populație a votat în favoarea recrutării, toți bărbații trebuind să servească pentru opt luni sau muncă în folosul comunității * ästia,chiar fac ce vor cu noi guvenele nostre alese de noi ne trateazä drept slugi, ne trimet la räzboi cind vor ei, ne coboarä treptat in feudalism,ei au averi din bugetele noastre,isi fac vile,ne considerä alogeni,cetäteni inapoiati, Altii mai destepti pe care nu i am ales, ne vaccineazä sä ne steargä vointa,si dupä atitia ani de muncä si progres technic,isi iau profitul si noi träim mai prost ca acum 50 de ani.ne mint cu pandemia sä ne dubleze costul vietii, Fac räzboi sä ne omoare si sä facä viata mai scumpä,si dacä tot nu reusesc,ne introduce stagiul militar si la moarte cu noi…chiar asa..? (R-PRESS)


ORIENTUL MIJLOCIU Ministrul israelian Benny Gantz și-a anunțat demisia din guvernul de urgență al prim-ministrului Benjamin Netanyahu, retrăgând singura putere centristă din coaliția de extremă dreaptă a liderului aflat în conflict, pe fondul unui război de luni de zile în Gaza. Iată tot ce trebuie să știi despre Benny Gantz.
Un înalt oficial Hamas a cerut SUA să facă presiuni asupra Israelului pentru a pune capăt războiului din Gaza, înainte de vizita planificată a secretarului de stat Antony Blinken în regiune pentru a continua eforturile de încetare a focului.

Fiul președintelui american Joe Biden, Hunter Biden, va decide dacă va depune mărturie atunci când procesul său penal va fi reluat sub acuzația că a ascuns guvernului consumul de droguri în 2018 pentru a cumpăra ilegal o armă.
O ciocnire violentă în weekend între două clanuri din centrul Somaliei a ucis cel puțin 55 de persoane și a rănit alte 155, au declarat rezidenți și oficiali medicali.

Afaceri și piețe Cel mai recent raport privind statul de plată din SUA nu a ajutat prea mult la soluționarea dezbaterii cu privire la direcția în care se îndreaptă piața muncii , cu o mulțime de informații atât pentru credincioșii „aterizării slabe”, cât și pentru cei care se îndoiesc cu privire la faptul că Rezerva Federală poate îmblânzi inflația fără a trimite milioane de muncitori pe listele șomeri.
În timp ce Uniunea Europeană investighează subvențiile auto ale Chinei și ia în considerare tarifele la import, guvernele naționale din bloc își pun propriile stimulente pentru a atrage producătorii de automobile chinezi care doresc să construiască fabrici europene. Comisia Europeană este de așteptată să dezvăluie tarifele pe care intenționează să le impună vehiculelor electrice din China în această săptămână.
Eforturile Chinei de a curăța inventarul masiv prin transformarea locuințelor nevândute în locuințe la prețuri accesibile sunt puțin probabil să ajute dezvoltatorii lipsiți de numerar din cauza dimensiunii limitate a programului și a prețurilor potențial scăzute, spun analiștii și dezvoltatorii.


Se așteaptă ca Apple să arate cum integrează inteligența artificială în suita sa de software, inclusiv un asistent vocal Siri reînnoit și o posibilă legătură cu proprietarul ChatGPT, OpenAI, la conferința anuală a dezvoltatorilor.
Având în vedere că acționarii majori ai Tesla par împărțiți dacă să susțină pachetul salarial de 56 de miliarde de dolari al lui Elon Musk, compania caută și sprijin din partea investitorilor de retail, care reprezintă un procent neobișnuit de mare din baza de proprietate a producătorului de mașini electrice.
Angajații BP trebuie să dezvăluie orice relație intime cu colegii sau riscă să-și piardă locul de muncă, a declarat majorul petrolier personalului într-o actualizare a politicii, după demiterea fostului CEO Bernard Looney pentru că nu a făcut acest lucru.

Pe lângă beneficiile Wegovy pentru sănătate, Zepbound ar putea atrage mai mulți bărbați, spun medicii
 Dovezile că medicamentele de slăbit precum Wegovy de la Novo Nordisk și Zepbound de la Eli Lilly pot reduce riscul bolilor de inimă, pot trata apneea în somn și pot aborda alte probleme de sănătate pot ajuta să convingă mai mulți bărbați să le folosească, au declarat cinci medici care prescriu medicamentele în mod regulat pentru Reuters.

Bărbații preferă să scadă kilogramele în plus cu modificări de dietă și exerciții fizice înainte de a ajunge la medicamente, dacă își abordează deloc greutatea, au spus medicii și trei analiști din industria sănătății în interviuri.

Diferența de gen este atribuită în parte așteptărilor sociale și culturale.

Și, în sfârșit…

Inelele olimpice sunt expuse la primul etaj al Turnului Eiffel înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. REUTERS/Christian Hartmann

Tulburările politice din Franța nu vor afecta pregătirile pentru Jocurile Olimpice, au declarat președintele CIO Thomas Bach și organizatorii Paris 2024, după ce președintele Emmanuel Macron a șocat Franța cu apelul la noi alegeri parlamentare .

Rundele de vot vor avea loc pe 30 iunie și 7 iulie, ultima urmând să aibă loc cu mai puțin de trei săptămâni înainte de începerea Jocurilor Olimpice din 26 iulie-11 august la Paris.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE