Încă 13 kilometri din Autostrada de Centură a Capitalei A0 Sud au fost deschiși pentru circulație. Până în luna iulie (cel mai târziu) se estimează finalizarea lucrărilor și conectarea cu Autostrada Soarelui (A2)


Încă 13 kilometri din Autostrada de Centură a Capitalei A0 Sud au fost deschiși pentru circulație luni, iar lucrările pentru ceilalți aproximativ 10 km ai Lotului 1 (Glina – Vidra) se vor finaliza cel târziu în luna iulie, anunță ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

“Se circulă acum pe încă 13 km din Autostrada de Centură a Capitalei A0 Sud, între intersecțiile cu DN4 și DN5. Constructorul a finalizat lucrările pe încă 7 km, fapt ce permite deschiderea circulației și pe cei 6 km din totalul de 16,3 km ai Lotului 2 (Vidra – Bragadiru) finalizat anul trecut. Practic, acum putem circula pe aproximativ jumătate (23,3 km) din cei 52 de km ai semi-inelului sudic al A0, facilitând legăturile la profil de autostradă între intersecțiile cu DN6, DN5 și DN4. Până în luna iulie (cel mai târziu) se estimează finalizarea lucrărilor și pe ceilalți aproximativ 10 km ai Lotului 1 (Glina – Vidra), ceea ce va permite conectarea cu Autostrada Soarelui (A2)”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a adăugat și el pe pagina sa de socializare că acești 7 km se adaugă celor 16,3 km finalizați anul trecut între localitățile Vidra și Bragadiru.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE