Gigi Becali, vizitat la Palat de George Simion, președintele AUR: „A zis să-i sponsorizez în campania electorală”

Vizita lui George Simion și Mihail Neamțu la Palatul lui Gigi Becali a adus în discuție și politica. Becali a dezvăluit că a fost vizitat în timp ce negocia transferul lui Florinel Coman în Qatar, la Al Duhail, și a oferit câteva declarații despre întâlnirea cu cei doi politicieni.

Becali a explicat că Simion dorea să-l cunoască pe unul dintre părinții săi de la Mănăstirea Comana, iar apoi au discutat și despre posibilitatea de a-i ajuta pe Neamțu în campania pentru alegerile europarlamentare. Totuși, Becali a precizat că nu crede că mai este timp pentru asta și că ar fi fost mai bine dacă veniseră mai devreme, pentru că ar fi putut oferi un împrumut financiar partidului AUR, similar cu cel oferit PSD-ului.

Despre susținerea financiară a PSD-ului în campania pentru Primăria Capitalei, Becali a spus că a împrumutat partidul cu 500.000 de euro, iar PSD-ul a dat banii înapoi. El a menționat că ar putea fi o soluție similară și pentru AUR, dar trebuie să verifice dacă este legal. Becali a subliniat că este dispus să ajute, dar nu vrea să încalce legea.

Într-o notă mai personală, Becali a vorbit despre experiențele sale legale, referindu-se la momentele când a fost în închisoare. El a explicat că a făcut pușcărie pentru că a încercat să joace corect și că uneori se simte descurajat de procesele legale. Becali a menționat că nu vrea să se confrunte cu altele și a refuzat să mai meargă la instanță, preferând să ignore cererile de bani din partea avocaților.

În încheiere, Becali a vorbit despre cadoul pe care l-a făcut lui George Simion cu ocazia nunții acestuia, în valoare de 20.000 de euro, și despre relația sa cu echipa de fotbal Steaua. Totodată, a menționat scurte comentarii despre politica actuală și importanța unei noi clase politice.

Articole asemănatoare

Violatorul homosexual Corneliu Onilă, fost episcop de Huși, condamnat la 8 ani cu executare

Academia Română ar putea rămâne fără Mugur Isărescu și actualul vicepreședinte al înaltului for academic, Mircea Dumitru, fost turnător al Securității

Nicki Minaj, cerinţe extravagante la prima venire în România

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE