Este disponibilă lista secțiilor de votare organizate în Constanța pentru alegeri in Parlamentul European și locale

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștință publică că, începând de astăzi, pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro, la secțiunea „Anunțuri“, este disponibilă lista secțiilor de votare organizate în municipiul Constanța cu ocazia scrutinului pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și pentru alegerea autorităților administrației publice locale din anul 2024.

Powered By EmbedPress

Această listă cuprinde informații esențiale precum delimitarea și numerotarea secțiilor de votare, precum și stabilirea sediilor acestora. Astfel, locuitorii municipiului Constanța pot verifica cu ușurință locul în care le este alocat dreptul de vot.

Este important ca toți cetățenii cu drept de vot să fie informați cu privire la secțiile de votare, astfel încât să poată exercita acest drept fundamental în mod corespunzător și în condiții optime. Oferind acces la aceste informații, Primăria Municipiului Constanța își manifestă angajamentul față de transparență și participarea activă a cetățenilor în procesul democratic.

Persoanele interesate pot consulta lista secțiilor de votare direct pe site-ul www.primaria-constanta.ro, în secțiunea „Anunțuri“. De asemenea, pentru orice informații suplimentare sau nelămuriri, cetățenii sunt încurajați să contacteze Primăria Municipiului Constanța.

Exercitarea dreptului de vot este unul dintre pilonii democrației și reprezintă o modalitate esențială prin care fiecare cetățean poate contribui la modelarea viitorului comunității sale. Prin participare activă la procesul electoral, putem influența deciziile care ne afectează direct viața și viitorul.

Primăria Municipiului Constanța își exprimă întreaga deschidere și sprijin pentru ca fiecare cetățean să-și exercite dreptul de vot în mod liber și conștient, contribuind astfel la consolidarea valorilor democratice și a unei administrații publice responsabile și eficiente.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE