Două vedete din Galați intră la apă

Andreea Antonescu și Florin Ristei, două dintre cele mai îndrăgite vedete naționale, născute în  Galați, intră la apă! Și nu oricum, ci cu salturi spectaculoase și curajoase, de pe platformele aflate la 3, 5, 7 şi chiar 10 metri înălțime. După cum a anunțat Antena 1, cei doi artiști vor participa în cel mai curajos show al verii, „Splash! Vedete la apă”. 

„Peste 60 de vedete, nume sonore în showbizul românesc, și nu numai, din domenii cu totul diferite, au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, iar lupta în cel mai mare show din această vară le demonstrează că pot face ceea ce nici prin gând nu le-ar fi trecut. Curajoșii care au spus «Da» provocării «Splash! Vedete la apă» se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri”, a anunțat, printr-un comunicat de presă, Antena 1.

Potrivit postului tv, printre numele celebre din acest sezon se numără Dani Oțil, Andreea Antonescu, Marian Drăgulescu, Ilona Brezoianu, Florin Ristei, Daniela Gyorfi, George Tănase, Bella Santiago și Jean de la Craiova. Cu siguranță, telespectatorii se vor bucura să-i revadă pe Ilona Brezoianu și Florin Ristei, care tocmai au câștigat sezonul XX al emisiunii „Te cunosc de undeva!”! Mai ales că au fost favoriții publicului pe întreg parcursul transformărilor. Andreea Antonescu va fi, desigur, o surpriză plăcută pentru toți cei care apreciază modul în care a evoluat și s-a maturizat, de la vedeta adolescentă care cânta „Lasă-mă, papa, la mare!”, în trupa „Andrè”, la artista care îmbină cariera profesională cu misiunea de mamă singură a două fete minunate. Nu mai puțin adevărat este că atât Florin Ristei, cât și Andreea Antonescu au deja experiența participării la acest tip de show. Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu vor prezenta emisiunea.

Cele nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul „Splash! Vedete la apă”, vor putea fi urmărite, în această vară, la Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Articole asemănatoare

Partidul Adunarea Națională (RN) a câștigat primul tur al alegerilor anticipate parlamentare din Franța cu 34%

Persoană conștientă scoasă din mare la Saturn

Marius Balo, în a 27-a zi de grevă a foamei la Ministerul Justiției: „M-au adus din Cluj pentru umilința asta”

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE