Congresul regional „Vinuri şi bucate dobrogene”

Iniţiat de OMD Tulcea şi susţinut financiar de către administraţia locală, la Tulcea s-a desfășurat Congresul regional „Vinuri şi bucate dobrogene”.

Evenimentul a început cu un meniu special pregătit de Ileana Branişte, printre preparate regăsindu-se alăturări de bucate tradiţionale mai rar întâlnite în Deltă, ca de exemplu lapţi şi icre cu pudră de alge sau tochitură de porc cu midii. Congresul regional a presupus discuţii pe tema turismului și a patrimoniului gastronomic, dar le-a oferit participanților și o expoziţie cu produse realizate în Dobrogea care promovează cetăți, specii de floră şi faună reprezentative pentru judeţul Tulcea, produse bio, precum sarmale murate, sau cărți de gastronomie. Au participat la congres jurnalişti şi influenceri din România în domeniul turismului, scopul fiind transformarea oraşului Tulcea din oraș de tranzit pentru turiști în destinaţie de vacanţă.

Pompiliu Comșa

Articole asemănatoare

PSD, PNL, USR, UDMR și Minoritățile pregătesc direcția pentru România

CIZMA RUSEASCĂ

„Pacea de la Budapesta” – o lecție pentru România

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE