Cine este gălățeanca semifinalistă la „Chefi la cuțite” 

Pasionată de gătit, gălățeanca Alexandra Gabriela Veber, în vârstă de 34 de ani, a făcut parte din echipa lui chef Orlando Zaharia la “Chefi la cuţite” și a fost semifinalistă a acestui sezon. O performanță incontestabilă. Ea este o persoană  hipersensibilă. Dar, pe lângă această sensibilitate, este și o persoană foarte puternică, o persoană care a trecut prin multe, o luptătoare chiar, o mamă dedicată, un bucătar foarte pasionat. Când a fost înscrisă la emisiune, trecea printr-o perioadă în care se ruga lui Dumnezeu să facă lumină și ordine în viața ei, suferind după despărțirea de soț. Până când Marian și Beatrice, prietenii cu care a muncit și în Islanda și care îi cunosc pasiunea și iubirea pentru bucătărie, i-au dat vestea ca au înscris-o la concurs. Acum simte că și-a găsit locul la restaurantul “Teatris” din Galați. 

Cine este Alexandra Veber

Pasionată de gătit, sensibilă, emotivă şi implicată, Alexandra are o poveste de viaţă uimitoare, marcată de lipsa de încredere în ea şi de bullyingul suferit în copilărie, până când a ajuns în Islanda. Acolo s-a simţit acceptată. După cum a povestit, a fost plecată nouă ani din ţară, dintre care şase a muncit în bucătărie. Şi-a descoperit pasiunea pentru bucătărie în Suedia, unde a plecat pentru a i se alătura soţului. Făcea de toate, de la spălat vase până la curăţenie, dar se simţea fericită când era lăsată să cureţe şi să taie ceapa. Şi-a dorit să fie angajată ca bucătar şi a primit această şansă în Islanda. După un an de la angajare, a ajuns chef de tură. Muncea în bucătărie alături de soţul ei şi fiecare dintre ei îşi dorea să fie cel mai bun, iar acest lucru le-a afectat relaţia. Bărbatul a decis că nu mai e fericit alături de ea. După despărţire, soţul a rămas în Islanda, chef de tură, iar Alexandra a revenit în ţară. În prezent, și-a găsit locul într-una dintre cele mai apreciate bucătării de restaurant din oraș.

Articole asemănatoare

Partidul Adunarea Națională (RN) a câștigat primul tur al alegerilor anticipate parlamentare din Franța cu 34%

Persoană conștientă scoasă din mare la Saturn

Marius Balo, în a 27-a zi de grevă a foamei la Ministerul Justiției: „M-au adus din Cluj pentru umilința asta”

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE