Centrul de Transfuzii face apel la constănţeni să doneze sânge

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Constanţa anunţă că numărul celor care s-au prezentat să doneze sânge în ultimele zile este redus.

În luna februarie, 1180 de persoane s-au prezentat la centru cu intenția de a dona sânge, dintre care 909 au donat.

„Fără gestul acestor oameni, fără răbdarea de a-și aștepta rândul, fără înțelegerea arătată față de timpul de așteptare uneori prelungit, poate că o parte din pacienți nu ar fi primit tratamentul la timp. Dar nevoia este continuă. A început o nouă lună în care vă așteptăm! Pacienții, în orice spital ar fi, au nevoie să știe că undeva, în centrele de transfuzie, oameni cu suflet donează sânge pentru ei!

Vă rugăm să verificați condițiile care permit donarea de sânge. Pentru protecția donatorilor prezenți în centru și a personalului, îi rugăm pe cei care prezintă semne, simptome chiar discrete de răceală, viroză, infecțîi respiratorii, să nu intre în centru, întrucât nu ar putea dona. Îi așteptăm după 2 săptămâni de la vindecare”, au precizat reprezentanţii Centrului Regional de Transfuzii Sanguine.

Programul de primire donatori este în fiecare zi, de luni până vineri, de la 7:30-13:30.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE